Topiknyitó: Lorne_Malvo 2020. 05. 25. 21:13

Wizz Air részvényesek topikja  

Üdv!
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Muszka1
Muszka1 szombat, 11:58
Előzmény: #4439  Flyer
Mi közünk van hozzá?
Flyer szombat, 11:05
Végleg leállt az amerikai ultra fapados Spirit Airlines. 
Pluto13
Pluto13 szombat, 10:58
Előzmény: #4437  FTL85
Én a Lufthansával jártam így, csak harmadik próbálkozásra sikerült leszállni.
FTL85
FTL85 szombat, 10:47
Előzmény: #4436  balentum
Ezt nem is értem mitől hír, ez tök gyakori hogy a szél miatt nem tud leszállni elsőre a gép, én is ültem már olyan (nem wizz) gépen ami másodszorra szállt le, az égvilágon semmi nem volt, 5 perccel később érkeztünk meg.
FeherTibi csütörtök, 23:34
Előzmény: #4434  FeherTibi
vagy talán nem is lesz olyan nagy hatása. 3 %
FeherTibi csütörtök, 23:11
Előzmény: #4433  FeherTibi
ha tényleg az lesz, hogy az Egyesült Arab Emirátusok megnöveli a kibocsátást, és Amerika  (Izrael) nem kavar be, akkor itt nem 1-2 dolláros olajár csökkenés lesz.
Akkora olajáresés nem lesz, mint pl. amikor 6-8 éve az arabok leverték az olajárat a kibocsátás  növelésével (ekkor omlott össze az OTP Supra alap), de ár csökkenés lehet
FeherTibi csütörtök, 17:40
Azzal kaocsolatos hirt olvastam, hogy az Egyesült Arab Emirátusok OPEC-ből való kilépése miatt, kedvező esetben eléggé leeshet az olaj ára jövőre. Erről tudtok esetleg bővebbet ? Hogy ennek mennyi az esélye ?
Csaba75 csütörtök, 17:20
Előzmény: #4426  FeherTibi
Ez igaz de az is hogy Putyin Trumpot is össze vissza szivatja.
De Trump se különb nála
Ráadasul ez az idiióta csak Putyinnak kedvez ezzel az olajárral meg persze magának.
Már rég megállapodtak volna iránnal a hormuzi  szorosról de csak blokkolja usa az iráni szorost.
Erre bejelenti az irán legfőbb vezetője nem mond le atom programjáról.
Vajon meddig húzzák még mert patt a helyzet nagyon.
Mindenestre meg is lep a mai wizz emelkedés aminek örüljünk azért
ALANFED
ALANFED csütörtök, 17:11
Előzmény: #4425  FeherTibi
majd kialakul
FeherTibi csütörtök, 17:02
Előzmény: #4428  bunny8
Háború alatt gyakrabban kellett volna felhivniúk Putyint, nem a háború előtt.
Évente ha hivták, és azzal sokat mondtam. 
Merz olyan, mint egy elkényeztetett kisgyerek, őt ne zavarja senki.
Példáúl miért nem hivják fel ma ?
Merz és Macron poltitikája az, hogy biztonságban megvárják a háborúk vérontásainak a végét, majd előjönnek, és esetleg kérik a hasznot, amit le lehet fölözni. 
bunny8 csütörtök, 16:56
Kedves Tibi!
A háború előtt találkoztak vele (pl:Macron többször is) csak Putyint nem igazán érdekelte amit mondtak neki.
bunny8 csütörtök, 16:56
Kedves Tibi!
A háború előtt találkoztak vele (pl:Macron többször is) csak Putyint nem igazán érdekelte amit mondtak neki.
FeherTibi csütörtök, 16:45
Előzmény: #4424  ALANFED
de hogy akarod behajtani ?
ILehet azt mondani, hogy az amerikai és izraeli polgárok hagyják el Európát. Vagy be kell záratni a gyáraikat, cégeiket Európában.
De nyilván ezt se lehet megcsinálni
ALANFED
ALANFED csütörtök, 16:42
Előzmény: #4422  FeherTibi
az usa és izrael összes állampolgárán kell behajtani mert ők választották ezeket a vezetőket akiket nem hatalmaztak fel arra ,hogy a világ összes polgárának beleavatkozzanak az életébe.
5000 csütörtök, 16:34
Előzmény: #4421  ALANFED
Elég nehéz lenne behajtani.
Egyébként elég lenne az USA-t megfenyegetni, hogy kivonatják az állampapírokban levő pénzeket.
FeherTibi csütörtök, 16:26
Előzmény: #4421  ALANFED
Persze, lehet perelni, jogos is lenne. De Trump és Netanjahu kíneveti azt, aki perel, semmit nem fizet. Rosszabb esetben Trump lebombaztatja azt, aki perel 
ALANFED
ALANFED csütörtök, 16:22
Előzmény: #4420  FeherTibi
miért ne lehetne törvénytelen katonai beavatkozással okozott anyagi kár ami meghatározható

Topik gazda

Lorne_Malvo
Lorne_Malvo
4 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek