Szerintem a jelenlegi negyedév lesz az első évek óta, amikor a Wizz air meg fogja verni az elemzői várakozásokat. Most mindenki nagyon pesszimistára vette, de közben meg áprilisban nagy áremeléseket hajtott végre a Wizz air azzal hogy 50-66%-al emelte a Wizz air tagság díját és megszüntette a legolcsóbb 10 eurós repjegy árakat. Ez persze nem fogja megoldani a földön álló repülőgépek problémáját, de visszahozhatja az elveszett bizalomnak egy részét azzal, hogy a cég bebizonyítja, hogy tudja kezelni a jelenlegi nehéz helyzetet.
Meg annyit, hogy bar az utasokat tajekozattak a holnapi masfel oraval kesobbi berlin-bp indulasi idorol, sem az indulasi, sem az erkezesi repuloter nem lett tajekoztata errol. Egyelore. Vagy tajekozatatva lettek, csak mindket repuloter lusta volt frissiteni a masfel oras csuszast az indulasi, erkezesi tablan. Szerintem kiszamithatatlan, es inkorrekt ez a legitarsasag.
Mar ma jeleztek, hogy masfel orat kesik holnap egy bizonyos jarata. Vajon ennyire jok az idojaras elorejelzeseik, es mar ma tudjak, hogy havazas, orkan, vagy extrem, aszfaltot olvaszto meleg, stb varhato holnap? Vagy megint kidolt egy gepuk a sorbol?
A korábbi csúcsok mindig elfeleződnek, -53%, -55%, majd minden esetben ugyanekkora ralik (értelemszerűen az alacsonyabb bázis miatt ez nem ugyanoda megy vissza) Először a 10-es szint elvesztésénél figyelném, van-e agresszív vásárlás, fordulós napos gyertyák nagy volumennel vagy kis méretű zöld gyertyák kiugró forgalommal. Ha nincs, akkor a 9-es szinten tenném meg ugyanezt. 8 a fenti logika szerinti célár, de lehetséges, hogy hamarabb fordul. Már most csökkenő forgalommal esik, de más pozitívum nincs, a múlt heti gyertya nagyon nagy forgalmú, ha pénteken 11.68 alatt zárunk, nem ez a hét fogja megfordítani.
Vennetek Wizzairt a jelen aron (11.36 font). Szavazzatok, igen-nel (fel nyil) vagy nem-mel (le nyil). Komment (pl. hol vennetek, celar, stb) is jol jon, bar olvastam a legfrisebb kommenteket
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.