Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
ezt az antivaxxer dolgot a mai napig nem tudom megemészteni. amikor elkezdődtek az oltások, őszintén mondom, örültem. végre, megvan a vakcina, hatékony, várták már az emberek nagyon, probléma megoldva. én akkor már túl voltam a betegségen a családommal együtt (a szervezetem bizonyított, ahogy dr. rusvai mondta), ezért nem gondolkoztam azon, hogy beoltatom magam. ha jól emlékszem, orbán még valami olyasmit is mondott, hogy pár nap alatt végig lehet oltani az országot (nem emlékszem pontosan), de ha nem is pár nap, akkor pár hét, és vége az egésznek. aztán tessék, ez lett belőle. én antivaxxer lettem, a covid itt maradt, a vakcinák meg talán mégse annyira jók, mint ahogy gondoltuk. bocsi, nem én tehetek róla.
Sales Director AstraZeneca Kft., orvoslátogatói hálózat vezetése, eladási tervek megvalósítása. Hát akkor erről ennyit, köszönjük szépen. Most már érthető miért antivaxxer neki mindenki, aki nem ért egyet az elméleteivel és ezzel a diktatórikus medical apartheid berendezkedéssel. Úgy néz ki az sem elegendő ha beoltatja magát az ember, ha nem ért egyet a gyógyszeripar narratívájával, akkor is egy oltásellenes antivaxxer.
A "szakadt" ember se a nevét (se a szakmáját) nem meri felvállalni a
videóihoz. Gondolom az internet a forrása ami vagy igaz vagy nem.
Ráadásul válaszol a kérdésekre és tanácsokat ad. Pedig még sok mindent
nem tisztázott. Szerinted be tudnék linkelni neki egy Dr. Lenkei Gábor
videót?Kíváncsi lennék, hogy a Facebook-on (vagy itt) is meg merné ezt
tenni ahol nem tudja cenzúrázni a hozzászólásokat. Szerinted ez korrekt
hiteles ember ? Még egyszer nézd meg Toroczkai László videóját, hát ha
megváltozik a véleményed . Elgondolkodtál azon vajon miért kötött bele,
és hogy mi lehet az oka ? Semmi nincs véletlenül.A hamis állításokat ő tette Toroczkai Lászlóról. Én csak akkor kritizálok valakit ha az igazságérzetem csorbát szenved, és ha másokat meg akarnak vezetni. Márpedig itt ez történik szerintem. Linkelem, hogy ne kelljen megkeresni. https://www.youtube.com/watch?v=v-JwFFtoHBs
Minden gyógyszernek és étrend kiegészítőnek van mellékhatása. Miért csak Dr. Lenkei Gábor termékeit akarják kivonni ? Biztos véletlen, és nem a könyve miatt történt. Éveken át pereskedett, de minden pert megnyert. Nem csak a wikipédiát kéne olvasni (ami cenzúrázott) , hanem meg kéne hallgatni a másik oldalt is. Videói között ez is megtalálható.
Üzenet az intenzív osztályról: a Covid olyan, mint egy orosz rulett orosz rulett: hat az egyhez az esélye, belehalsz covid: 100-ból három (omikronnal valószínűleg már ennél is jóval kevesebb), da annak a háromnak is a túlnyomó része idős, krónikus beteg. nem kell minden baromságot elhinni, csak azért mert dokik mondják.
A szcientológus vitaminkirály Lenkei Gábor 1986-ban szerezte meg az orvosi diplomáját a debreceni egyetemen, de a szakvizsgáját már nem tette le. Itt muszáj tennünk egy kis kitérőt a hazai orvosképzés világába. Az egyetemen hat év után jön a szakdolgozat, az államvizsga, és azzal a doktori cím. Ezután szokás valamilyen szakterületre specializálódni, és további 3-6 év képzés, rezidenskedés, és opcionálisan még további specializálódás után szakvizsgát tenni, hogy szakorvosként praktizálhasson az ember. Ennek az útnak az első állomása után szállt ki Lenkei az orvosképzésből, hogy – az önéletrajza szerint – kutatóorvosnak álljon. A kutatási eredményeiről a Researchgate.net oldal sajnos egészen pontosan nulla találatot ad, ahogy a Pubmed és a Google Scholar is – a Partizán azonban felkutatta egy ‘92-es „kutatását”, amiben azt állította, hogy rendszeres szaunázással, hidegen sajtolt növényi olajokkal, és desztillált vízzel gyógyítható az AIDS. Nagyjából ebben az időben került a szcientológia egyház közelébe is, aminek máig aktív tagja. Miután ezért nem kapta meg az orvosi Nobelt, Lenkei a gyógyszermaffiát leleplező könyvek írására, és vitaminokat forgalmazó kereskedelmi hálózat építésére adta a fejét. Ez meghozta neki a sikert, és azóta rendszeresen szerepel a médiában, előadásokat tart, a Dr. Lenkei Egészségkultúra bolthálózata ma már 16 tagú. Az orvosi karrierjét rég feladta, az ÁEEK hivatalos adatbázisa szerint nincs, és soha nem is volt működési engedélye orvosként. A vitaminbiznisz viszont szárnyal. A Céginfó adatai szerint a Lenkei érdekeltségébe tartozó cégek közül a Vitamin Zászlóshajó kft. 370 millió, az Egészséget Mindenkinek kft. 620 millió, a Vitaminvest kft. pedig 1,1 milliárd forint bevételt termelt tavaly. Ezek mellett kötődik még a nevéhez pár felszámolás alatt álló, néhány kisebb, 50-100 milliós árbevételű, és két egészen frissen, idén nyáron alapított cég is.
Lenkei, az öreg szcientológus? LOL - sikerült egy profi szemfényvesztőre rátalálnod, gratulálok :-) (egyébként a cenzúrázott egészség című könyvét már a megjelenésekor olvastam) Ennyit róla, dióhéjban: 2008-ban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat egészségkárosító hatásuk miatt betiltott 43 étrend-kiegészítő készítményt, amelyek közül 18-at Lenkei cége, a Free Choice Kft forgalmazott, különböző betegségmegelőző és gyógyhatást tulajdonítva a termékeknek.[10] Mivel betiltott termékeket továbbra is forgalmazták, az azoknak tulajdonított gyógyhatást pedig nem tudták igazolni, a céget Gazdasági Versenyhivatal 2009-ben 100 millió,[18]2013-ban pedig 30 millió forint [19] összegű versenyfelügyeleti bírsággal sújtotta
ha rákeresel a google-ben az "összeesett a pályán focista 2019" kifejezésre és az évszámot váltogatod visszafelé a következő keresésnél egészen 2000-ig, akkor meglepően sok esettel fogsz találkozni 20 év alatt csak egy példa 2016 májusából, ezt milyen vakcinával tudjátok megmagyarázni? 2016. május 6. - Patrick Ekeng a román labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Bukarest válogatott középpályása a Constanta elleni bajnokin szívmegállás következtében összeesett a pályán és a kórházba szállítása közben elhunyt. 2016. május 8. - Bernardo Ribeiro a brazil Friburguense játékosa egy felkészülési mérkőzésen a lecserélését követően összeesett és szívrohamot kapott, noha Ribeirót azonnal kórházba szállították, életét már nem tudták megmenteni. 2016. május 9. - Az élvonalbeli Femina Stars Ebolowa kapusa Jeanine Christelle Djomnang csapata vasárnapi bajnokiját megelőző bemelegítésén előbb rosszul lett, majd összeesett. A játékost azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. 26 éves volt.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live