Topiknyitó: harlem 2020. 01. 25. 23:26

CoronaVirus  

Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vigkrisz 2021. 12. 25. 20:13
Előzmény: #57158  Shareholder
az ne zavarjon, hogy a videóiban néha ő sem ért egyet a gyógyszeripar narratívájával és, hogy pont az astra vakcináját szidta a legtöbbet 
sulykaponka
sulykaponka 2021. 12. 25. 20:09
Előzmény: #57158  Shareholder
ezt az antivaxxer dolgot a mai napig nem tudom megemészteni. amikor elkezdődtek az oltások, őszintén mondom, örültem. végre, megvan a vakcina, hatékony, várták már az emberek nagyon, probléma megoldva. én akkor már túl voltam a betegségen a családommal együtt (a szervezetem bizonyított, ahogy dr. rusvai mondta), ezért nem gondolkoztam azon, hogy beoltatom magam. ha jól emlékszem, orbán még valami olyasmit is mondott, hogy pár nap alatt végig lehet oltani az országot (nem emlékszem pontosan), de ha nem is pár nap, akkor pár hét, és vége az egésznek. aztán tessék, ez lett belőle. én antivaxxer lettem, a covid itt maradt, a vakcinák meg talán mégse annyira jók, mint ahogy gondoltuk. bocsi, nem én tehetek róla.
Shareholder 2021. 12. 25. 19:33
Előzmény: #57154  Alberto
Sales Director AstraZeneca Kft., orvoslátogatói hálózat vezetése, eladási tervek megvalósítása. Hát akkor erről ennyit, köszönjük szépen. Most már érthető miért antivaxxer neki mindenki, aki nem ért egyet az elméleteivel és ezzel a diktatórikus medical apartheid berendezkedéssel. Úgy néz ki az sem elegendő ha beoltatja magát az ember, ha nem ért egyet a gyógyszeripar narratívájával, akkor is egy oltásellenes antivaxxer.
vigkrisz 2021. 12. 25. 19:30
Toroczkai esete a tisztán látókkal, velük is össze akartak feküdni, de nem jött össze :-)
"Úgy tűnik, a Mi Hazánkat nem az igazság, hanem a saját programjuk alátámasztása érdekelte ebben a beszélgetésben."
Helyreigazító és tájékoztató közlemény - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért (orvosokatisztanlatasert.hu)
vigkrisz 2021. 12. 25. 19:22
majd egy email-t azért dobjál Toroczkainak, hogy mi a véleménye a szcientológusokról és Lenkeiről :-)
vigkrisz 2021. 12. 25. 19:04
nyugodtan nézd Toroczkait és Lenkeit, ha neked ők a hitelesek
Alberto 2021. 12. 25. 18:59
Előzmény: #57129  vigkrisz
A "szakadt" ember se a nevét (se a szakmáját) nem meri felvállalni a videóihoz. Gondolom az internet a forrása ami vagy igaz vagy nem. Ráadásul válaszol a kérdésekre és tanácsokat ad. Pedig még sok mindent nem tisztázott. Szerinted be tudnék linkelni neki egy Dr. Lenkei Gábor videót?Kíváncsi lennék, hogy a Facebook-on (vagy itt) is meg merné ezt tenni ahol nem tudja cenzúrázni a hozzászólásokat. Szerinted ez korrekt hiteles ember ? Még egyszer nézd meg Toroczkai László videóját, hát ha megváltozik a véleményed . Elgondolkodtál azon vajon miért kötött bele, és hogy mi lehet az oka ? Semmi nincs véletlenül.A hamis állításokat ő tette Toroczkai Lászlóról. Én csak akkor kritizálok valakit ha az igazságérzetem csorbát szenved, és ha másokat meg akarnak vezetni. Márpedig itt ez történik szerintem.
Linkelem, hogy ne kelljen megkeresni.
https://www.youtube.com/watch?v=v-JwFFtoHBs
badsector1
badsector1 2021. 12. 25. 18:55
Előzmény: törölt hozzászólás
Köszönjük a fake news-t.
Alberto 2021. 12. 25. 18:53
Előzmény: #57144  vigkrisz

Minden gyógyszernek és étrend kiegészítőnek van mellékhatása.
Miért csak Dr. Lenkei Gábor termékeit akarják kivonni ?
Biztos véletlen, és nem a könyve miatt történt.
Éveken át pereskedett, de minden pert megnyert.
Nem csak a wikipédiát kéne olvasni (ami cenzúrázott) , hanem meg kéne hallgatni a másik oldalt is.
Videói között ez is megtalálható.
Törölt felhasználó 2021. 12. 25. 18:41
Törölt hozzászólás
Alberto 2021. 12. 25. 18:17

Alberto 2021. 12. 25. 18:17

sulykaponka
sulykaponka 2021. 12. 25. 17:37
Üzenet az intenzív osztályról: a Covid olyan, mint egy orosz rulett
orosz rulett: hat az egyhez az esélye, belehalsz
covid: 100-ból három (omikronnal valószínűleg már ennél is jóval kevesebb), da annak a háromnak is a túlnyomó része idős, krónikus beteg.
nem kell minden baromságot elhinni, csak azért mert dokik mondják.
badsector1
badsector1 2021. 12. 25. 17:35
Előzmény: #57143  Alberto
Lenkeinek jó a dumája, de csak a vitamin bizniszét építgeti, nem szabad túl komolyan venni.
vigkrisz 2021. 12. 25. 17:23
A szcientológus vitaminkirály
Lenkei Gábor 1986-ban szerezte meg az orvosi diplomáját a debreceni egyetemen, de a szakvizsgáját már nem tette le. Itt muszáj tennünk egy kis kitérőt a hazai orvosképzés világába. Az egyetemen hat év után jön a szakdolgozat, az államvizsga, és azzal a doktori cím. Ezután szokás valamilyen szakterületre specializálódni, és további 3-6 év képzés, rezidenskedés, és opcionálisan még további specializálódás után szakvizsgát tenni, hogy szakorvosként praktizálhasson az ember. Ennek az útnak az első állomása után szállt ki Lenkei az orvosképzésből, hogy – az önéletrajza szerint – kutatóorvosnak álljon. A kutatási eredményeiről a Researchgate.net oldal sajnos egészen pontosan nulla találatot ad, ahogy a Pubmed és a Google Scholar is – a Partizán azonban felkutatta egy ‘92-es „kutatását”, amiben azt állította, hogy rendszeres szaunázással, hidegen sajtolt növényi olajokkal, és desztillált vízzel gyógyítható az AIDS. Nagyjából ebben az időben került a szcientológia egyház közelébe is, aminek máig aktív tagja.
Miután ezért nem kapta meg az orvosi Nobelt, Lenkei a gyógyszermaffiát leleplező könyvek írására, és vitaminokat forgalmazó kereskedelmi hálózat építésére adta a fejét. Ez meghozta neki a sikert, és azóta rendszeresen szerepel a médiában, előadásokat tart, a Dr. Lenkei Egészségkultúra bolthálózata ma már 16 tagú. Az orvosi karrierjét rég feladta, az ÁEEK hivatalos adatbázisa szerint nincs, és soha nem is volt működési engedélye orvosként. A vitaminbiznisz viszont szárnyal. A Céginfó adatai szerint a Lenkei érdekeltségébe tartozó cégek közül a Vitamin Zászlóshajó kft. 370 millió, az Egészséget Mindenkinek kft. 620 millió, a Vitaminvest kft. pedig 1,1 milliárd forint bevételt termelt tavaly. Ezek mellett kötődik még a nevéhez pár felszámolás alatt álló, néhány kisebb, 50-100 milliós árbevételű, és két egészen frissen, idén nyáron alapított cég is.
vigkrisz 2021. 12. 25. 17:20
Lenkei, az öreg szcientológus? 
LOL - sikerült egy profi szemfényvesztőre rátalálnod, gratulálok :-)
(egyébként a cenzúrázott egészség című könyvét már a megjelenésekor olvastam)
Ennyit róla, dióhéjban:
2008-ban az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat egészségkárosító hatásuk miatt betiltott 43 étrend-kiegészítő készítményt, amelyek közül 18-at Lenkei cége, a Free Choice Kft forgalmazott, különböző betegségmegelőző és gyógyhatást tulajdonítva a termékeknek.[10] Mivel betiltott termékeket továbbra is forgalmazták, az azoknak tulajdonított gyógyhatást pedig nem tudták igazolni, a céget Gazdasági Versenyhivatal 2009-ben 100 millió,[18] 2013-ban pedig 30 millió forint [19] összegű versenyfelügyeleti bírsággal sújtotta
Alberto 2021. 12. 25. 17:12
Előzmény: #57130  vigkrisz

Ajánlom neked Dr. Lenkei Gábor videóit. Linkelek most kettőt.
https://www.youtube.com/watch?v=6IrSc0D89uI
https://www.youtube.com/watch?v=rCKEUwNVGQY&t=1426s
Neked a "szakadt"  ember nekem Dr. Lenkei Gábor a hitelesebb.
sulykaponka
sulykaponka 2021. 12. 25. 16:46
Előzmény: #57139  vigkrisz
mire az elkészül az omikrom már messze jár majd. de ha kétszer annyit adnak belőle, akkor biztosan az is jó lesz majd az éppen aktuális variáns ellen.
vigkrisz 2021. 12. 25. 16:45
Előzmény: #57136  green1899white
ha rákeresel a google-ben az "összeesett a pályán focista 2019" kifejezésre és az évszámot váltogatod visszafelé a következő keresésnél egészen 2000-ig, akkor meglepően sok esettel fogsz találkozni 20 év alatt
csak egy példa 2016 májusából, ezt milyen vakcinával tudjátok megmagyarázni?
2016május 6. - Patrick Ekeng a román labdarúgó-bajnokságban szereplő Dinamo Bukarest válogatott középpályása a Constanta elleni bajnokin szívmegállás következtében összeesett a pályán és a kórházba szállítása közben elhunyt.
2016május 8. - Bernardo Ribeiro a brazil Friburguense játékosa egy felkészülési mérkőzésen a lecserélését követően összeesett és szívrohamot kapott, noha Ribeirót azonnal kórházba szállították, életét már nem tudták megmenteni.
2016május 9. - Az élvonalbeli Femina Stars Ebolowa kapusa Jeanine Christelle Djomnang csapata vasárnapi bajnokiját megelőző bemelegítésén előbb rosszul lett, majd összeesett. A játékost azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. 26 éves volt.

Topik gazda

harlem
harlem
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek