Erről ne is beszéljünk ... 3600 körül dobtam anno a MOL-t, ès hoztam ide a pénzt. Ennél a tetves papírnál csak rossz döntéseim voltak. Bíztam mindig benne, hogy fordul, de egyszerűen képtelen rá. Nemtommilesz már többször is nagyon szépen leírta, hogy a napizók megölik az emelkedést. Teljesen igaza van. Ez egy koszos speka papír. Aki másképp kezelte, mind buktunk rajta. Esésbe megveszed, megy fel 50 ft-ot már dobni kell.
ebbe az árfolyamba minden negatív kétszer be van árazva szerintem, és egyetlen pozitívum sincs, pl Muskal kötött konkrét szerződés, hogy csak egyet írjak....a kereskedés igazából nem a cégről szól, mintha nem is a cég papírjaival kereskednének, milyen kereskedés ez, ránézel tele az egyik oldal, két perc múlva ránézel a könyvre tele a másik oldal, ez semmit nem tükröz a cégeől valójában....
Francokat teszek bele tobb penzt. Azt szoktam figyelni a felszuras 80% korrrekciojanal ovatos csipegetes. Most 2 napig egesz jol elvolt 1640 kornyeken, ki gondolta lefele fog menni.....ami fent van beragadva, ugyis kiszabadul egyszer rice megmondta lesz ez annyi, akkor meg no para🤣
Tavaly még azon gúnyolódtunk h faképnél hagytuk a Molt. Ma pedig az bőven 5000 felett és fizet 317 ft osztalékot, 4ig meg 1600al küzd. Lehet mínuszolni...
Sokan ugyanezt mondták 2000 körül is. ...mert úgysem lesz sokáig 2000 alatt, csak leszúr oda. Meg persze, ettől a telekom többet ér szöveg ... Azóta azon is van 20-22% mínusz. R 1580
Az ilyen napok arra jók hogy hígítsuk a drága vèteleket ès esetleges nagyobb vissza pattanáskor eladni a règi rossz árasakat nyilván nem akik 3-4 ezer vették hanem mint pld én és sokan 2 ezerhez közelebb vettèk anno Én mèg várok 1500 környèkèig és visszaveszem de inkább észak lenne az irány jobb lenne
Mondhat barki barmit, azert van Rellimnek vastagon igazsaga. Ha a csucson adtad, volt 20% korrekcio es visszavetted, beszoptad. De ugyan igy az is beszopta aki 62% korrekcional vette csak vissza. Az is beszopta aki tegnap vette. Mindig is azert vettuk, mert itt mar fordul - hit munkalkodott. Amikor meg megindul azert nem dobod, mert mi van ha most tenyleg fordult...aztan megse.....utolag konnyu barmit mondani. Nem kell egymasnak esni. Sokan ulunk virtualis bukoban, vagy bejon a kivaras vagy nem. Nem tudni. A piac most ide árazza, ennyit ér a részveny. A többi jelenleg álom es rizsa.
Tény, hogy rossz időben vettem, ezt el is ismerem. Hozzátartozik, hogy akkor magával ragadott engem is 4IG-s rózsaszín köd, a mese, ami köré épült. A tengeralatti kábel, a SAFE, és minden, amit akkoriban zengtek a cégről. Mára már másképp látom. A TISZA nem lesz partnere a 4IG-nek. Nem fogja tudni tönkretenni, de sok (állami) pénzt nem fog megkapni a cég. Többek között a SAFE sem itt fog landolni, vagy csak töredéke annak. Persze, terjeszkedik, stb ..., de ez lassú kilábalás lesz a sz@rból. Pontosan ezt árazza a piac. Nincsenek itt "lenyomók", meg pánikoló kisbüfik. Egyszerűen, ide van árazva a papír, itt megy a kereskedés, hónapok óta. Ékes példa a mai nap. Még az Opus is zöld. 4IG 1596. (-2.09%)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.