Tscivel a haderofejlesztesrol es romolusz tegnapi meghallgatasaval kapcsolatban kezdtunk beszelni. Ennek kapcsan irtam hogy jelenleg eros a kommunikaco az elszamoltatas igenye miatt a kozvelemeny megnyugtatasara. Az aprobb modositasokat a safere ertettem. Romolusz inkabb ember kozpontú. Itt lehet aprobb modositas, amit a kozvelemenynek ugy fognak tallalni hogy korrupcio menteseitettek a safet ov oligarháitol. Neken is az a meglatasom, hogy romolusz lehet ho vezerkari fonok volt, es hogy a hadseregnel sokan szerettek, mert emberkozpontu, de a megnyilvanulasai alapjan nekem az jon le, sok mindenben tajekozatlan. Gazdasagi es jogi ugyekben.
Nem tul jartas.
Egyebkent tenyleg sok mindenben valtoztatni kell ov rendszeren, tenyleg at kell sulyozni, tervezni jo par dolgot kiadási oldalon de az is teny hogy kapitany tegnapi beszede alapjan orbanek sem voktak annyira tevuton, csak sajnos maguk felé húztak meg mindig olyan dolgokat amiket mar nem kellett volna. Mert ezeket a dolgokat a gazdasag mar nem birta el pl propagnda, allami koltesek, indokolatlan beruhazasok, kozbeszerzesek, pót költsegvetesek stb. Kivancsian varom mit mond Karman delben
Nem tul jartas.
Egyebkent tenyleg sok mindenben valtoztatni kell ov rendszeren, tenyleg at kell sulyozni, tervezni jo par dolgot kiadási oldalon de az is teny hogy kapitany tegnapi beszede alapjan orbanek sem voktak annyira tevuton, csak sajnos maguk felé húztak meg mindig olyan dolgokat amiket mar nem kellett volna. Mert ezeket a dolgokat a gazdasag mar nem birta el pl propagnda, allami koltesek, indokolatlan beruhazasok, kozbeszerzesek, pót költsegvetesek stb. Kivancsian varom mit mond Karman delben
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.