Pozitívumnak értékelem, hogy a hétfői alj után 2 napig nagy forgalommal emelkedett, ahhoz képest most kis forgalmú a csorgás. Próbálnák gyűjteni lejjebb, de túl sokat nem áldoznak rá, mert visszafelé is elsülhet. Szvsz...
Kinek mennyit adott a jóisten...😉 nyugi nem leszek beteg... benne voltam a 2008as vilag valasagba is es itt vagyok... csak unom mar ezt a csöves spekát ami itt megy...tudom én vettem bele😅
Annyit tartsál, amennyit tudsz kezelni mentálisan. Vannak itt olyanok, akiknek 100x annyi van, mint neked, mégsem hisztiznek. Mindenkinek más a sok és ez alatt nem csak az anyagi helyzetet értem. Csökkentsél, ha nem tudod kezelni, mert beteg leszel. 100x leírták már mások, hogy nem ér annyit.
Hetek óta tudjuk , hogy mozgatják az árfolyamot és valakik gyűjtögetik a részvényt . Néha van egy két nagyobb plusz vagy mínusz , de szerintem mindenki a SAFE pénzeket várja és hogy mi lesz a céggel . Szerintem pár hónap és 3000 , talán 4000 felet lesz de van nálam okosabb emberek itt akik jobban tudják
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.