Igen, de ezt a 4IGSDTre írtam!!! A 4IGSDTEGYnek van 38%-a. és a számolást az szerint is végeztem. Az 51% a hazai értékesítés jutaléka, ami nem a Rábánál csapódik le. Remélem most már megértetted.
Ezt írtad te tévedhetlen: "Ez a 4IGre nézve azt jelenti, hogy ha ez 10 év alatt valósulna meg, akkor csak ez a szerződés évi 76milliárdot jelentene. Ha 15% nyereséggel számolunk akkor 11,5milliárd nyereség évente! Csak ebből a projektből, de gondolom a Rába majd mást is gyárt még. A konkrét 4IGre eső rész tehát évi kb.6milliárd nyereség a Rábából." Én erre írtam hogy rosszul számolsz mert a 4ig nyrtnek 11, 5 milliárdból nem 6 milliárd nyeresége lenne a Rábából, mert az 51% nem 38%. Ami 4.255 millárd. Azt se tudod hogy miket irkálsz össze-vissza utána mert még te kért más számon.
Beszarás, de amit írogatok régóta, hogy a valódi közkéz az 10%, most ezen az ábrán már így szerepel. Közkézhányad:10,11%!!!!!!!!!!!!!!!!! Még a törököknek is 3% feletti a tulajdonuk. Na lehet gondolkodni a kicsiknek, hogy ki kit töm ki :D
Ezt írtad 15:29kor: "Nem a Jászai alapé. Ma vette meg a Csg group. Mondom hogy nem vagy képben." . Azt sem tudod mit írtál. Rába nem lesz kivezetve, mert nem adja el senki a cégnek. Kötelező vételi ajánlatot tenni. 3535ft
Neked valami bajod van? Én végig azzal számoltam. Te írogattál össze mindent, hogy Jászai nem tulaj, mert a Csehek megvették, stb. Nálad van a felfogással baj szvsz.
Szerintem nem akarják kivezetni. Ez most csak egy kötelező nyílvános vételi ajánlat lesz. A CSG DEFENCE 36,75 százalékos közvetett befolyást szerez a Rábában, ami a jogszabályok értelmében kötelezővé teszi a nyilvános vételi ajánlat megtételét a többi részvényes felé is, de ennyiért úgysem adják el a meglévő részvényesek, tehát a RÁBA maradhat a BÉT-en.
Fuss neki még egyszer és értelmezd, mert látom abból gyenge vagy! Miben lettek tulajok a Csehek??? 4IGSDT EGYben Jászai alapja pedig a 4IGSDTben 49%-os tulaj, 51%-os pedig a 4IG és ez tulajdonos a 4IGSDTEGYben is!!! Tessék értelmezd, harmadszorra hátha sikerül: https://bet.hu/newkibdata/129408446/20260302_RT_SDT_CSG_SPA_HU.pdf Istent??? Nálad valami félrement. 3540ft
osztalék és pénz visszaosztásnál nem mindegy, de srácok, teljesen mindegy most, hogy kinek merre mennyi. Most a lényegi rész, szerintem, hogy amiket elindítottak, azokat végig vitték, csak lett ebből valami, nemzetközi partnerekkel, ígéretes portfolioval. A Lockheed Martin is ott van nagy szereplőként, aki szorosan fogja majd a gyeplőt, hisz a nevét és a méltán híres HIMARS technológiáját tenné bele a projektbe. Jött arab befektető különleges finanszírozási megoldással, és még jöhet más is, ahogy Fekete Péter említette (nyomott áron előkészítve neki(k) is a parkettet). Ha itt a Lockheed, akkor amerikai kockázati tőke is jöhet, az is nagyon vonzóvá teszi, és lehet fejleszteni, költekezni, beruházni, mert most bármibe nyúlnak, jelentősen MEGTÉRÜL. Ezért volt átütemezve a hitelfizetés is, a hülye sem akar többet fizetni, csak akkor, ha most ki tudja termelni jelentősen fölötte, márpedig ezek ha beérnek, pár év alatt, akkor sokszorosát az esetleges emelt összegnek. Jelzem, hogy az sem véletlen, hogy Euróban vettek fel most rengeteg hitelt, megint, jó kamattal. Nálunk ez a kamat kedvező, és ha még erősödik tovább a forint, márpedig meglátásom szerint kellene (nem részletezett okok miatt), akkor még azon is keresnek, mint ahogy eddig is többször kerestek (rice többször ki is számolta, carry trade ((-:) Szóval úgy tűnik, hogy szépen révbe ér minden, és most már megkaptuk a választ az elmúlt 3 hónapnyi nyomott árra is (arab beszálló). Részemről nincs kérdés, van tér felfelé, mindenki fegyverkezik, Magyarország le van maradva, újítani kell. Nincs nyersanyag, mindenkitől függünk, amit tehetünk, hogy technológiát honosítunk meg, fejlesztjük, és exportáljuk amit lehet (a mai bejelentés kapcsán még a hazai piac is felszippant majd mindent, szóval dupla siker lesz ez). Szvsz
A 4ig sdt egy zrtbe. Az vette meg a Rába 74%. 4ig sdt egy zrt : 51% 4igé, 49% Csg. Tehát a Rábában a 4ig 37%százalékos tulaj. Egyébként meg ha annyira okos vagy akkor miért nem szálltál ki 4900 felett és vetted vissza 3000nél? Azért mert te sem tudsz mindent. Szerénység se árt néha. Nem kell Istent játszani
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.