A találkozó időpontja: 2026. február 10-én zajlott le a 4iG Space and Defence Technologies központjában.
Résztvevők: Sárhegyi István, a 4iG űripari és védelmi alelnöke két fontos diplomáciai delegációt fogadott. A nyilvános beszámolók kiemelték Őexc. Eva Dvořáková cseh nagykövet asszonyt, de a delegációk összetétele és a "határokon átívelő partnerségek" hangsúlyozása alátámasztja, hogy más szövetséges országok képviselői, köztük a kanadai diplomácia is jelen volt.
A megbeszélés témája: A tárgyalások fókuszában konkrét védelmi és űripari együttműködési lehetőségek álltak. Ez illeszkedik a 4iG azon stratégiájába, hogy a NATO-szövetséges partnerekkel (mint Kanada és Csehország) közös technológiai és ipari projekteket indítson.
Kanadai háttér: Kanada budapesti nagykövete, François Lafrenière, az elmúlt időszakban több alkalommal is egyeztetett a magyar gazdasági szereplőkkel a védelmi és energiaügyi együttműködés szorosabbá tételéről
A novembert követő csorgás után jót tenne és tovább erősítené a részvényesi bizalmat is, hogyha a SAFE hitelt körülvevő huzavona végére pont kerülne. Ha csak arra gondolok, hogy Rubio külügyminiszter hogyan nyilatkozott a müncheni konferencián és Budapesten, nincs kétségem afelől, hogy megkapjuk a hitelt.
Jó reggelt,a SAFE igényléssel kapcsolatos bizottsági döntés már tényleg csak órák kérdése.... Hétfőn - jelképesen az évforduló előestéjén - még egy formális E.T-i szavazás lesz a jóváhagyott nemzeti programokról, - demonstrálva ezzel az EU elszántságát és tettrekészségét a megváltozott geostratégiai helyzettel kapcsolatban. Zárójelben azon azért érdemes elgondolkodni, hogyan alakultak volna az elmúlt napok/hetek, ha már az első vagy a második körben kihirdettek volna minket, - vajon akkor is bepróbálkoztak volna az ún. "moderálással" a tisztelt jószándékú illetők ? A döntéssel kapcsolatban remélem a legjobbakat - ha most nem mutat az EU egységet, akkor mikor -, és ezzel a bejelentéssel a hátunk mögött szvsz elmehetünk 4400-4500-ig a Q4 előtt. Annak hatására pedig jó lenne újra eljutni az eddigi csúcsok szintjére. A jövőbeli tervekről vszleg a közgyűlésen, ill előtte, a napirendi pontokról szóló tájékoztatóval kb. egyidőben kellene hallanunk, h akár szavazhassanak is róla már a kedves Egybegyűltek. Szóval így akár szép és prosperáló tavaszunk lehetne. Én ebben bízom - Hajrá !
Sziasztok! OTP Snglemarket app van és egy hiba kódot dob fel letöröltem és újra raktam de ugyan azt csinálja valaki tapasztal ilyen hibát? Választókat köszönöm
Robert H. Nagy a 4iG Nyrt. Csoport egyik kulcsfontosságú leányvállalatának, a 4iG Űr- és Védelmi Technológiáknak (4iG SDT) az Űrterület vezetője. Ő felelős a csoport űrüzletágának stratégiai növekedéséért és innovációjáért, biztosítva annak versenyképességét mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal és erős felsővezetői háttérrel felügyeli az űrtechnológia teljes életciklusát a műholdrendszerek fejlesztésétől és gyártásától az összetett orbitális műveletekig. Kulcsszerepet játszik a HUSAT programban, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb magánfinanszírozású műholdkezdeményezésében, amelynek célja geostacionárius (HUGEO) és alacsony Föld körüli pályán (HULEO) keringő műholdak konstellációjának 2032-ig történő telepítése. Vezetése alatt a 4iG SDT aktívan alakítja az űr jövőjét Közép-Eurázsiában stratégiai nemzetközi partnerségek révén. A 4iG SDT elkötelezett a technológiai szuverenitás és a kiválóság előmozdítása mellett, miközben teljesítményorientált, innovációra kész szervezeti kultúrát ápol.
Hú gyerekek! Csak a 2. hóban 6x tettem be eladást. (Mivel, mint írtam is, vissza akarom venni,) mindig úgy lőttem be, hogy napi zárás fölött picivel legyen a limit, hogy nehogymá' pont a gödörben adjam el, nyitásnál a káoszban hátha sikerül... Most megnéztem, az elsőt még 4110-re tettem. az utolsót már 3340-re, de minden nap, minden héten csak lentebb lentebb került. Mikor elértük a 3100-at már azt mondtam, hogy itt már nem érdekel, lesz ami lesz. Kivettem hát az összes megbízást. A végén minden darabom megmaradt. :) Most már azt mondom megérte keménynek maradni. Bár még mindig pici mínuszban vagyok, de már sokkal jobban néz ki az összkép. Remélem megtaláltuk az irányt hosszabb távra is! Csak így tovább! 🚀🛰👌
Sziasztok ! Hát nem semmi nap volt! Meló hegyek, végre hazaérek, a kutyus szétfosta a házat, sajnos antibiotikum kellett neki, mára szétcseszte a beleit :( pedig kap probiotikumot :( 1 óra belement mire a fugákból kipucoltam domestos, hypo minden bevetve. Közben járt az agyam mi lesz holnap..... De legalább, ma 400 db lekereskedve 400 Ft/ db :) -al. Elég volt mára, de még ki kell mennem a garázsba is esztergálni egy függőónt felszabályozni egy cimbinek. Ma se kell altató Kawaszabi77 !:)
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.