Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
OTP-TOP
OTP-TOP ma, 07:44
Sok a borúfelhő.. A müncheni konferencia szerződést, árfolyamplusz kétlem hozna nekünk. Ugyanis a pandúr és csapata, röviden Magyarország évek óta nem vesz rajta részt.. 
23.-án SAFE ülés. Ursula közben többször egyértelműen kijelentette, hogy a közös haderő nem választás, hanem elvárás kb. 
Akkor mi lehet a gond, hogy esünk hetek óta? Nagy baj van? Pl. a kis/nagybefektetők nem szeretik a bizonytalanságot és áprilisban lehet meglepetés?. Amiből következhet, hogy felülvizsgálatok sora jöhetne a holdingba és a szerződésekbe? Nem kispályás ügyvédek rakták össze azokat a "privatizációs" szerződéseket. Ezt akarják elkerülni és eladnak? De mások megveszik:)
Sok így munkanap kezdetén a kérdés. Ah.a kormánytól tőlük is bármi kitelik. Ez a tőzsde, sokszor mocskos! Tehát gyűjteni is tudnak, ha csend van a részükről. Vagy, ha nincs bejelenteni való, amit írtak mások is. Könnyen gyűjthetik, hogy a nemzetközi hangulat borús, vagy a szektort is ütik (lásd CSG, Rhein stb.). Versenytárs nem veszi, nem tud harapni nagyot. értelme se lenne. Vagy be lenne készítve az árfolyam és mennyiség egy új nagyobb szereplőnek? Azt nem piacról oldják meg. 
A számok, amik tények. Azaz eredményeket akarunk, akarnak a befektetők látni. Fogunk is hamarosan. Reméljük világra szólóakat és akkor az olcsón megvett rv-ek termelni fognak. 
Kormányváltás esetén - esély sejlik fel, a gömböc Mezőtúron direkt beszélt a választási rendszer és a korábbi kétharmadaik aránytalan kapcsolatáról) sem gondolnám, hogy EU Rearm, SAFE és egyéb hadiiari projektjek mellett a holding kuka/átverés lenne. ONE, 2Connect, űr-drónipar, tele profittermelő, vagy azt jövőben termelni tudó lehetőséggel.
 Előreszaladt az árfolyam? A jelek szerint, aztán jött egy kijózanodás. Sok itthon a botrány, az árfolyam is botrányosan reagál. Lehet összefüggés? A piac megmondja majd.
Pszihésen többet nyom még sok helyen a latba, a (ki)tartásba, hogy milyen szerződések lehetnek/jöhetnek. Azonban eredményeknek kell jönniük, nem kicsiknek a hó végi gyorsjelentésben. Ahogy Davosban utalt a kopasz erre. 
Megnyugtató lesz, ha a jelentés és a piaci reakció is erős. Ha nem akkor elgondolkoztató a hogyan tovább választás előtt.  
Gondolkodjon más is, itt a héten még szükség van a szürkeállományra.
A kisbefektetői közösség szívesen lát 4-essel kezdődő árfolyamot, mert a 3xxx-et unja!! 
Gelikém! Itt az árfolyam at értékmérő.
Köszönöttel: az egyik kisbüfi.
Jocek vasárnap, 19:42
RSI 26 túladták a brokik, innen felpattanást várok 
https://tvc-screenshots.investing.com/tvc_f95f932eae3587cc570ba900409146d3.png
tomi21 vasárnap, 17:34
Előzmény: #81676  Nostradamus111
Most mar azota rajöttél mi ennek a gyertyának a lényege?
Zno vasárnap, 10:12
Előzmény: #85192  Megbizhatoacs
Ha te attól értelmesebbnek érzed magad, hogy le degradálod a fórumozókat lelked rajta. Akár nyithatsz egy új topikot is ahol a veled egyszinten levő részvényeseket kell csak megtűrnöd.
Zno vasárnap, 09:59
Előzmény: #85193  danko
https://www.facebook.com/share/v/1NoK6d6Zib/
Hátha ez megnyílik. Gyakorlatilag itt egy ellenzéki ujságíró össze foglalja hogyan épült be a fegyveripar a 4IG-be kiegészítve a saját véleményével. Magam részéről nem tudtam meg belőle semmi újat.
1791akipoV vasárnap, 09:55
A Müncheni Biztonsági Konferenciától én várnék valami "pozitívumot". Rubio másként beszélt mint JD egy évvel ezelőtt... Tudom SAFE és magyar választás de ott lehet/van a Rheinmetall lobbi. Néztem hogy az is zúg egy hónapja mint a 4IG, de... Hogy látjátok?
danko vasárnap, 09:39
Előzmény: #85190  danko
Nálam megnyílik,Vályi Pistára keress rá a facebookon.
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs vasárnap, 09:22
Előzmény: #85146  Rellim
Végre egy értelmes ember, aki lát, meg gondolkodik... (na jó, van még pár). Részvétem, hasonló cipő.
Zno vasárnap, 09:20
Előzmény: #85190  danko
Nem nyílik meg. Légyszives írd már le a lényeget. Köszi.
danko vasárnap, 09:17
https://www.facebook.com/share/v/1aeE9Q6YYd/
Nem tudom megnyílik-e. Nem politikai szándékkal tettem ki,de érintett benne  4IG is Nem is kicsit.
sprint53 vasárnap, 06:06
Előzmény: #85188  Nemtommilesz
:)))
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 22:53
Előzmény: #85187  Nemtommilesz
Nem is Topi Maci, már inkább Topik maci :)
Ejjjh de beszurcsiztem :))
Bocs!
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 22:46
Előzmény: #85186  Okina
"Péntektől vasárnap estig állam- és kormányfők, katonai vezetők és a fegyveripar elitje – köztük a Rheinmetall vezérigazgatója – folytatnak tárgyalásokat Münchenben. "
https://share.google/e5IIuK8VuEyKDllb6
Na mára befejwezte topi maci :)
Okina szombat, 21:57

Ezt találtam 😁https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2026/02/rheinmetall-nagy-a-varakozas-a-reszvenyesek-koreben
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 21:30
Ja meg az is bonyolit, hogy KZF vagyonkwzelő, iG com Magántőkealap, ig tech invest.....zrt, alap, kft...ember legyen a talapan aki ebből kihámozza kinek mit szabad, mennyiért....feladom :) iszom még egy páleszt! Jó éjt!
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 21:24
Előzmény: #85183  nyereg
Ja, AI nekem is kidobta, de valszeg azert vannak a birosagok is mert a jogszabalyokat igy is meg ugy is lehet ertelmezni, es el kell donteni kinek van igaza. AI-t fenntartassal kezelem, ezert jo lenne jogasz inkabb. De bocs ha az vagy :)
nyereg
nyereg szombat, 21:21
Előzmény: #85180  Nemtommilesz
A vezetői feladatokat ellátó személyek vagy a velük szoros kapcsolatban álló személyek által lebonyolított ügyletekre vonatkozó, a piaci visszaélésekről szóló 596/2014/EU rendelet (MAR) 19. cikk bekezdése miatt
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 20:58
Részvényes Társak, nincs köztünk egy jogász, aki be tudná idézni a vonatkozó hatalyos jogszabályhelyet? Ilyenek vinnék előre szerintem a fórumot ha ebben is tudnánk egymásnak segíteni. Köszi!
Nemtommilesz
Nemtommilesz szombat, 20:55
Előzmény: #85179  nyereg
  • A vezető tisztségviselőknek tilos a kibocsátó részvényeivel kereskedni az időszakos (éves vagy féléves) jelentések közzétételét megelőző 30 naptári napban. 

• 30 nap tilos, de marad 60.... már csak a mekkora a kérdés

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek