Nem hiszem,hogy itt barkinek magyarazkodnia kellene egy par honapja regisztralt trollkodasara.Abban viszont biztos vagyok,hogy tobb nickje van.Nalam mar egy ideje lebukott de meg nem raktam ki.
Szia, remélem nem rám gondolsz, mert amit én beírok vételt az úgy is van! Ath-n is vettem és lefelé folyamatosan! Nem két napja vagyok itt és nem is addig leszek! Én befektetek a jövőbe, ahogy előttem Rice tette pár évvel megelőzve! Engem nem nagyon izgat mi lesz holnap, vagy a következő héten! Öt év múlva jelentéktelen lesz számomra, hogy ma 4000 vagy 3800 az árfolyam! Többször is beírtam, hogy nem rövid távon kereskedek! Mivel én be szoktam írni a vételeimet, ezért ismertem magamra! Ha visszakeresed leírtam többször is, hogy miért nem írok gyakran mostanában.A TA kereskedéshez nem nagyon értek, ezért is nem kereskedek rövid távon, ezt is beírtam már többször. Én továbbra is lehetőségként tekintek a papírra! Nézz rá egy 5 éves grafikonra és mindent érteni fogsz! 2017-től vásárolgatom a részvényt! :)
Most nem mintha ettől hanyattestem volna, csak a tárgyilagosság végett...pro- és kontra. Amúgy azt gondolom erről ,hogy domborítaniuk kell egy-két komoly dolgot itt a kampány végére ,mert nem áll jól a szénájuk. Ha a szalmahajú csak úgy idelátogat és nincsen semmi más hozzákötve, akkor lesz gond. De én,ahogyan az eddig kampányokat végignéztem ,V és csapata mindig hagy nagy durranásokat a végére. Ha lesz ,akkor nekünk jó lesz.
Nekem nem kell jopofizni es nem is mondtam,hogy te lennel.Tippelnem kellene akkor mast mondanek. Raketazni meg raer egyelore nem aktualis.Persze vagom a reakciot mert ugye itt nem mindenki hulye.
Várjunk még ezekkel az amerikai a szerződésekkel, alakulnak azok.Ez Trouth Média, friss meleg még ropogós. Magyarország köztiszteletben álló miniszterelnöke, Orbán Viktor valóban erős és hatalmas Vezető, aki bizonyítottan fantasztikus eredményeket produkál. Fáradhatatlanul küzd Nagy Hazájáért és Népéért, és szereti őket, akárcsak én az Amerikai Egyesült Államokért. Viktor keményen dolgozik Magyarország védelméért, a gazdaság növekedéséért, a munkahelyteremtésért, a kereskedelem előmozdításáért, az illegális bevándorlás megállításáért, valamint a TÖRVÉNY ÉS REND biztosításáért! Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatai az együttműködés új csúcsaira és látványos eredményekre jutottak kormányom alatt, nagyrészt Orbán miniszterelnöknek köszönhetően. Várom a vele való szoros együttműködés folytatását, hogy mindkét országunk tovább mozdíthassa a SIKERhez és az együttműködéshez vezető óriási utat. Büszke voltam arra, hogy TÁMOGATOM Viktort a 2022-es újraválasztásra, és megtiszteltetés számomra, hogy ismét megtehetem. Orbán Viktor egy igaz barát, harcos és GYŐZTES, és teljes mértékben támogatom Magyarország újraválasztását miniszterelnökké – SOHA NEM CSERÉLI MAGYARORSZÁG NAGY NÉPÉT! DONALD J. TRUMP ELNÖK
Ilyet kijelenteni a szakertonk szokott masikban.Aztan eddig egyszer sem jott ossze.Persze az nem szamit,hogy USA-ban milyen rossz lett a hangulat.Itt mindig nagyobb mozgasok vannak le-fel.Mas lenne,ha 4.2k korul menne a kereskedes.Egyelore ez van.
Dehogy fogom végigjárni meg beírni a többi fórumot. Itt van részvényem, ott nincs. Ebben vagyok érdekelt, hogy ez emelkedjen. De nem kell hülyének lenni, hogy lássuk 3 hónap lecsurgás csatornában vagyunk, és semmi nem viszi felfele. Aki még tud, keres rajta, mindegy milyen eszközzel, mert úgyse derül ki. Én nem bánom, hogy kiszálltam 4150 körül a pakkal decemberben. Ami van egérke beragadva, majd lesz vele valami, valamikor. De ennek a papírnak pár hónapra eldőlt a sorsa sajnos
Barmi lehet felesleges itt elmeleteket gyartani.Honnan tudod,hogy az aki beirta pl 4.1k vett az hazudott. Ennyi erovel jard vegig pf osszes topikjat es ird be oda is.Mert kb akkor minden rv-re is vonatkozhat es azokra akik ott kereskednek.
Sziasztok! Dél óta figyeltem a kereskedést, többször vettem észre, h amikor az Otit borították, itt öntöttek , és az Otiban landolt minden az alacsonyabb árfolyamon. Csak az volt a baj, hogy ott is esett megint, miután persze felrántották 80-100 pöttyel, öntötték megint itt is és vándorolt át a zs az alacsonyabb árfolyamba, de gondolom ugyanígy ment a többi papírral is. Oti, ricsi, telko, mol pörög mind, majd ott fognak borítani sokat, de sokat, mikor itt beindulnak a hajtóművek. Mikor? Na ez a nagy kérdés, addig én ülök a sejhajomon és várok. De el fog jönni a napja ugyanúgy, mint tavaly. Aki itt napizik, annak szar nagyon, mert beragadhat, mint a kisegér... Hosszabb távon akinek van fölöse és 4500 felett vett az most higíthat, vagy elköszön, vagy kivárja, vagy borít és vesz ott, ahol úgy gondolja, h megéri. Persze ez tönkreteszi az itteni árfolyamot és nem biztos,h máshol jobban jár, ha rosszkor ül be, mint ma sokan az Otp-ben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.