Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
nyereg
nyereg csütörtök, 17:07
Előzmény: #83059  Miki71
azért ekkora forgalommal éppen h csak zöld, miért nem viszi fölfelé a forgalom?
Miki71 csütörtök, 17:05
Záró: 4275
Kawaszabi77 csütörtök, 17:05
Előzmény: #83056  Szabi60
Én is!!!🤣Nekem nem kell szólni,hogy follyon a pezsgő,ha beüt valami buli!Automatice kanyarodok a nagyker felé olyankor!!
Kawaszabi77 csütörtök, 17:03
Előzmény: #83050  jofej
Jófej vagy jofej!Teljesen igazad van!!Itt 500%-ot ment a papir,a Molcsi meg ott rohadt meg sok éve ahol!15.000ig kéne menjen,hogy egy lapon lehessen emliteni a 4ig-vel!Nekem 25-be nem is volt már Molcsim,úgy tele lett a fütykösöm vele az elmúlt évekbe!!
Szabi60 csütörtök, 17:00
Előzmény: #83053  Kawaszabi77
Remélem nemsokára Te köröd jön...
Szabi60 csütörtök, 16:57
Új szintre lép Molnár Martin 🚀 A brit Forma–4-ben töltött két szezonja után Martin Molnár Racing kategóriát vált, és a brit Forma–3-nak számító GB3-ban indul a 2026-os idényben. A 4iG Csoporttal és a One Magyarországgal kötött stratégiai együttműködés meghosszabbítása újabb fontos mérföldkő a fiatal versenyző pályafutásában. Ennek köszönhetően a brit F4 tavalyi összetett harmadik helyezettje az elmúlt három év bajnok pilótáját adó, az utóbbi két szezonban a csapatbajnoki címet is megnyerő, Rodin Motorsportnál versenyezhet. 💬 „Martinnal való együttműködésünk jóval több, mint szponzoráció: valódi stratégiai partnerség, amely közös értékeken és hosszú távú gondolkodáson alapul. Hiszünk abban, hogy a jövő sikerei a tehetséges, céltudatos fiatalokból születnek, és büszkék vagyunk rá, hogy egy magyar versenyző nemzetközi pályafutását támogathatjuk. Martin hozzáállása, fejlődési íve és teljesítményorientált szemlélete tökéletesen összhangban van mind a 4iG Csoport, mind a One Magyarország értékeivel, ezért egyértelmű döntés volt az együttműködés megújítása” – emelte ki Tamás Bányai, a One Magyarország vezérigazgatója a mai sajtóeseményen. 🏁 A GB3 sorozat csak a nevében brit, hiszen valójában öt különböző ország ad otthont a futamoknak, köztük Magyarország is, így Martin életében először hazai környezetben is rajthoz állhat autóversenyzőként. A Hungaroring mellett négy másik F1-es helyszín: Spa, Barcelona, Silverstone és a Red Bull Ring is a naptár része, a mezőny tagjai tehát olyan pályákon gyűjthetnek tapasztalatot, amelyeken reményeik szerint pályafutásuk későbbi részében is versenyezni fognak. Az első versenyhétvégét április 23. és 26. között, Silverstone-ban rendezik. 4iG Nyrt.
Szabi60 csütörtök, 16:56
JG
Davosban az utolsó napon számos magas szintű találkozót tartottam, amelyek a nemzetközi együttműködés megerősítésére összpontosítottak az összekapcsoltság, a kritikus infrastruktúra, a védelmi képességek és a beruházások terén. Különös megtiszteltetés volt találkozni Anar Ahundov úrral, Azerbajdzsán gazdasági miniszterhelyettesével, hogy áttekintsük a műholdas kommunikáció, a nagy kapacitású közlekedési hálózatok, a regionális összekapcsoltság és az innovációs ökoszisztémák terén folytatott folyamatos együttműködésünket. Ezek a megbeszélések megerősítették a 4iG Nyrt. hosszú távú elkötelezettségét Azerbajdzsán stratégiai digitális és gazdasági ambícióinak megbízható és tartós partnerségeken keresztül történő támogatása iránt. Megtiszteltetés volt számomra találkozni Beng Kong Pee úrral, a Szingapúri Gazdaságfejlesztési Tanács (EDB) nemzetközi műveletekért felelős ügyvezető alelnökével, valamint Dino Tan úrral, az európai és az Egyesült Királyságért felelős alelnökkel és vezetővel. Gyakorlati módszereket vizsgáltunk meg a szingapúri és magyar vállalatok összekapcsolására a nagy hatású ágazatokban, beleértve a digitális infrastruktúrát, a telekommunikációt, az űr- és védelmi ipart, a fejlett gyártást és az innovációt. Célunk, hogy hosszú távú, kölcsönösen előnyös partnerségeket építsünk ki a két gazdaságunk között. Megtiszteltetés volt Nacho Gutiérrez-Orrantia úrral, a Citi európai vezérigazgatójával beszélgetni, hogy áttekintsük azokat a finanszírozási és befektetési lehetőségeket, amelyek támogathatják a nagyszabású infrastruktúra-fejlesztési és nemzetközi terjeszkedési projekteket, amelyek a fenntartható növekedés alapvető alapjai. Örömmel találkoztam Yann Le Pallec úrral, az S&P Global Ratings elnökével is, hogy megvitassuk a közelgő minősítési folyamatokat, és hangsúlyozzuk, hogyan járulnak hozzá az átlátható pénzügyi keretek a fenntartható nemzetközi terjeszkedéshez. Davos ismét többnek bizonyult, mint egy fórum. Előretekintő iránytűként szolgált, rávilágítva arra, hogyan alakítják a globális vezetők a jövőt, a szuverenitás és a stratégiai autonómia meghatározó témákként jelenve meg. Arra is emlékeztetett minket, hogy a stratégiának mostantól tettekre is kell váltania.
Kawaszabi77 csütörtök, 16:39
Molcsi bestartolt rendesen!szólok a faternak,ma menjen ő pezsgőért!mikor a 4ig pörgött én hordtam folyton!
Ahham csütörtök, 16:28
Előzmény: #83051  nyereg
Machináció nélkül bőven 4.000 alatt lennénk most sztem, kellett párszor igen vastag támasz oda.
nyereg
nyereg csütörtök, 16:20
Előzmény: #83050  jofej
ezzel nincs gond, a kereskedés jellegével van gond amiket leírtam
jofej csütörtök, 16:14
Az elégedetlenkedők figyelmébe ajánlom, hogy lehet, hogy az idén a blue-k emelkedtek 10-20-30%-ot, a 4ig viszont tavaly 500%-ot. Simán belefér néhány hónap "dagonyázás" az új hírek előtt. Farkasfu elemzésében is az emelkedés elmehet  7600-ig.
Ahham csütörtök, 15:58
Előzmény: #83048  Unforgiven73
6. Miattad! ;)
Unforgiven73 csütörtök, 15:49
A Bux idén az egyik legjobban teljesítő tőzsde.
Szerintetek miért?
1. Orbánék jól teljesítenek
2. Árad a tisza,már azt árazzuk
3. A bankadó miatt
4. Trump miatt
5. 4ig grandiózus tervei miatt
Nyugodtan lehet szavazni :)
zpatriot
zpatriot csütörtök, 15:42
Előzmény: #83046  Bigkt
Az Opus is áll, a Waberer's is. Lehet, hogy már előre tekintenek a befektetők?
Bigkt csütörtök, 15:13
Előzmény: #83044  rice2
Itt is ideje lenne megmozdulni, 2 hónapja megyünk lefelé, vagy oldalazás van. Szerintem eleget pihentünk, azóta szinte minden ment 10-30%-ot.
Atti67 csütörtök, 14:56
Előzmény: #83043  Atti67
Ebben a hangulatban nekünk is 4400-nál kellene lennünk.Úgyhogy gyííííííí!!!!!
rice2 csütörtök, 14:55
Előzmény: #83042  Bigkt

1misivel több lett volna, ha most adom.
Ezen kár mérgelődni. A lényeg, hogy beléptem és bejött.
Akik 10%-al lejjebb adták na azok kapkodták el és azok akik még 2 kézzel szórták a 4IGét 2000 alatt :D
Azok meg akik nem vettek, még nagyobbat hibáztak.
4265ft és 461milla
MOL 3800!  Írtam reggel, hogy lehet shortos vételek lesznek :D Ők a legjobb vevők :D
Atti67 csütörtök, 14:47
OTP,MOL,Telekom mind kilőtt,mi meg itt dagonyázunk a posványba.Elég szomorú.
Bigkt csütörtök, 14:36
Előzmény: #83008  rice2
Lehet, hogy elkapkodtad a MOL eladást.
Worthington
Worthington csütörtök, 14:26
Előzmény: #83040  stire
Valószínűleg előbb -utóbb a Fizz ligában is játszani fognak! :)

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek