Na ez az! Pedig azokat tömni kell pénzzel minden évben... Ezért volt kérdés, hogy ha az is megmarad, és az üzletrészt is megveszik, az rengeteg pénz... Mindenesetre a 2 hét alatti lassan 25% emelkedés után szerintem egy korrekció is benne van bőven, ha már elvitte a showt januárban :)
Már megvettem amit akartam. Többet nem veszek. Máshol is kell költeni :D MOLnak köszönhetően nagyon jól indult az év. Jöhet a 4IG emelkedés is. Certiben az utolsó eladásom lesz, ha elviszik 1200ért. (70db-ot már megvettek) Hát majdnem duplán, mint ahogy vettem :D Közben megvették a pakkom. Szép kis száguldás volt a MOLlal. 4305ft és 282milla
Én ott azt nem látom, hogy miből fogják megvenni, mert az nem kevés pénz... Ha az osztalék terhére, akkor bizony az elmúlt évek 8-10%-a helyett idén kb 2% lesz, vagy még annyi se, akkor viszont lehet egy nagyobb korrekció. Vagy hitelt vesznek fel? Az is nagy falat... Közben meg évek óta azon megy az okoskodás, hogy milyen sokba kerül átállítani,modernizálni a hazai finomítót, hogy nagyobb arányban is tudjon más olajat fogadni, és nincs rá keret.
Azért most bátran kimondhatjuk, amit már számtalanszor olvastam itt a fórumon, hogy a pletykára venni, hírre eladni, a MOL esetében igencsak borult. A hír után is még lohol felfelé némi korrekció után.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.