El sem tudom képzelni, milyen jó hír lenne amire brutál vételi erő jönne. Mondjuk egy konkrét gyár vagy usa project ? Lassan valaminek jönnie kellene, nem csak szándéknyilatkozatnak, azokból biztos van olyan ami már a következő fázis.
sajnos az egész kereskedése a 4 ignek egy manipuláció, kivéve ha van egy határozottabb vételi erő ami a manipulálókon kívül jön és ezért nem tudnak manipulálni, de amint csökken ez a vételi erő már újra csinálják
Ja és ma is volt mint tegnap. Pontos összegre nem emlékszem de kb így volt: Legjobb vevő állt 4150 -en legolcsóbb eladó 4190-en, utolsó kötés áll percek óta 4180-on.....várakozás....majd pakk kötés 4160-on 22 db-ra.....úgy hogy a könyvben meg sem jelent ! Sem előtte sem utána. Nem volt maradék eladó sem 4160-on! Pont egy időben ugyan azon az áron pont ugyan annyi darabot akartak venni és eladni....Na ez mi már?! Lenyomás 20 Ft-al ! vagy ugyan az csinalta, vagy tandemben ketten megbeszélve. De ez is durva manipuláció!
ez egyértelműen az volt h hátha valaki ijedtébben lejjebb nyomja az indikatív árat, amúgy is többször megjelenik nagyobb eladó a könyvben 5-6000 db, ami aztán egyszercsak eltűnik. Szerintem tudják , hogy 4500 felett sokan beragadtak és próbálnak pánikoltatni, ha megnézitek a vevőit sokszor alig van vevő és akkor szoktak odaállni az eladóira nagyobb darabszámmal, na most ha valaki ilyenkor megijed és leborítja azt ők összeszedik, záró ellőtt ez ma nagyon agresszívvé vált valami miatt, kiderül, inkább én azt mondanám ezek alapján h gyűjtenék....ezek nekem nagyon nem tetszenek a 4 ig kereskedésében, teljesen inkorrekt, piacbefolyásoló, aki ezeket csinálja, büntetnie kéne az MNB-nek....
Jó megfigyelés én is pont azt neztem mi a pics@... Ötleteljünk, ha van kedvetek. Nyomják le az árat, látni. 4120 alá alig ment, utána fentebb. Nem ment lejjebb. Porszívó? Ki? Tudnak valamit már?
micsoda szemét manipuláció megy 4180-on 19 ezer eladó volt záróba bekötött négyezer záróba ott kellett volna maradni még 15 ezernek, ehhez képest ott maradt, 100 db Ez durva piacbefolyásolás, Rice te ezekhez mit szólsz?
Ezért gondolom, hogy Jászai nem akarhatja, mert nem publikálnak semmi pénzügyi terveket. Ha akarná akkor csak beavatná a nagyérdemű közönséget, a terveibe.
Nem tudják elemezni. Nagyon gyorsan növekedik a cég és nem publikál bevételi, ebitda és nyereség terveket előre 1-3 évre. Így felesleges lenne elemezni, mert kiadnak 1 elemzést várható árfolyamra, közben meg gyorsan növekedik és az elemzés semmit nem ér. Gondolom Jászai kamuzni nem akar és majd ha több lesz a konkrétum, utána fognak a várható bevételi tervekről is számokat közölni. 4180ft és 378milla
Majd ha vége a cégépítésnek. Addig nehéz belelátni a számok mögé! Ott lesz egy korrekció és jöhet a fundás elemzés is! Nehezebb mellélöni akkor. :) Lehet ez a korrekció az...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.