Tippem: 4260ft Nem várok idén már nagyobb elmozdulást. Nagyok pihennek szerintem. Remélem a vezérkar is pihen és január közepétől újra jönnek a cégtől a hírek. 4220ft
Jó reggelt! Na, akkor játszunk a tippem: 8520 ft volt, szándékosan nem akartam nyerni, de KAWASZABI ajánlata nagyon gálláns "Ha nyersz Haya,akkor Neked egy új busát is veszek". Őszintén mondom, még egy ilyen nagylelkű fórumtársal nem találkoztam itt! Ajándékozzuk meg egy 7000 ft körüli évvégi záró árral! Törjük fel a malac perselyeke, nézzük át a spájzban a befőztes üvegeket, hátha maradt valahol egy kis dugi pénz, verjük fel az árfolyamot! Aztán a tavaszi közgyülésre az új busával megyek :DD. Két oldalt egy-egy 4IG logóval, a tankon Kawaszabi mint fő szponzor, az oldalain meg mindenki neve felfestve, aki itt van a fórumon és részt vet a játékban. Hajrá! :DDD
Nyilván csak a részvény-adósvételi részét várom az OTP-től, volt is nekik adóoptimalizáló riportjuk korábban. (A részvény adásvételekről.) Senki nem várja, hogy az OTP tudja a többi jövedelmem, de nem is volt ilyen kérdés... Mindenesetre köszi a hozzászólást, szerencsére ennyire nem vagyok vakon. ;)
Rendbe!Érkezett egy 4880ft-os tipp is egy kollégánktól,aki nem tud beirni pár hete a fórumba,nem kitiltás miatt hanem egyéb okokból,őt is nyilvántartásba vesszük,most üzent pár perce!
Az szja bevallásodat, azaz a fizetendő szja adót a teljkes éves jövedelmed alapján összevontan állapítod meg (Te vagy a könyvelőd). Az otp honnan tudná, hogy milyen egyéb szja köteles bevételeid vannak voltak az előző teljes éveben. Azok alapján kell május 20-ra minden évben elkészíteni és befizetni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.