Személyesen nem ismerlek, de abból a szempontból mindenképpen felnézek rád, hogy mióta tartod a papírjaid (nagy részét)! Óriási ingadozások voltak az évek alatt, a te szinteden rengeteg millió le/fel. 40ft-os papír 4500-nál, te jó ég!!!
Ezzel megvolt az Elliott C korrekció es jövet a szintlépés? Vagy hír fog jönni, és még megpörgették előtte? A Musk évfordulóra illene egy ATHt tolni, legyen mit neki mutogatni, bár igy sincs szégyellni való, de azért az ego jegyében egy év végi hajrá az félteném az i-re a pontot.
Már több éve téma. hogy majd többen innét átszállnak, meg,az is, hogy a 4IG megveszi őket. Nem értik meg, hogy informatikai céget olyan drágán nem vesznek, mint amennyi a Delta értéke. Most tegnapi zárón több mint 25milliár!!! . OTP-TOP Passz, nem értek hozzá, mint ahogy sok mindenhez nem értek.1 videót most néztem meg róla. Annyi év azért nem kell szerintem.Kis atomerőművek sorozatgyártásban: ha olyan jók az SMR-ek, miért nincs több belőlük? | Planet A - YouTube Stayerke köszi a hozzászólást! 4300ft
Én például néhány napot leszámítva egész évben itt voltam, mégis kisebb a nyerőm, mintha nem csinálok semmit és csak 4iget tartok idén. Persze így se kevés, de a diverzifikáció se tett jót a max profitnak, persze így kell a nagykönyv szerint...
Öröm volt ma Abu Dhabiban lenni, ahol magas szintű találkozókat és megbeszéléseket folytathattam az Egyesült Arab Emírségek kulcsfontosságú partnereivel. Abban a kiváltságban volt részem, hogy találkozhattam Őexcellenciájával, Mohamed Hassan Alsuwaidi befektetési miniszterrel, az ADQ ügyvezető igazgatójával és csoportszintű vezérigazgatójával, ahol közös befektetési lehetőségeket vizsgáltunk meg, különösen a digitális és a tágabb infrastrukturális szektorban. Továbbá megtiszteltetés volt számomra találkozni Őexcellenciájával, Waleed Al Mokarrab Al Muhairivel, a Mubadala Befektetési Társaság csoportszintű vezérigazgató-helyettesével, hogy megvitassuk, hogyan emelhetjük együttműködési potenciálunkat új stratégiai szintre, és hogyan hangolhatjuk össze a következő lépéseket. Szintén különleges lehetőségem volt találkozni Őexcellenciájával, Syed Basar Shuebbel, az IHC vezérigazgatójával és ügyvezető igazgatójával, hogy áttekintsük és összehangoljuk a kölcsönös együttműködési és befektetési lehetőségeket. A meglévő együttműködési megállapodásainkra építve most konkrét lehetőségeket vitatunk meg stratégiai partnereinkkel. Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek jelentős és ígéretes üzleti kilátások előtt állnak, és biztos vagyok benne, hogy együttműködésünk tovább fog erősödni.
Én tényleg nem értem, hogy minek örültek? Én örülök, mert idén a befektetéseimen 5Xöztem. Persze sokak szerint rosszul csináltam, mert ha felfelé a csúcsokon eladok és veszek korrekcióban akkor több lenne :D Arra azért kíváncsi lennék ki áll jobban? szerintem szabinál és nálam kevesen állnak jobban éves nyerőt nézve. Mégis írják, hogy nem jól látjuk. Nekem így is jó, hogy ennyire rosszul látó vagyok :D Remélem így is marad, mert szeretem rosszul látni a piacot :D 4350ft és 1,9milliárd 4400ig azért még ma elmehetne. Már megint tárgyal jászai. Lehet arab befektetők jönnek? Jászai már annyit tárgyal velük mint USAban. Az is lehet 1 giga hitelt készítenek elő.
Megbeszélésnek nemrég vége és smsek érkeztek. Ment is a pislogás.. Nem gondoltam, hogy 4100 alatt lesz kereskedés, tegnap 4630 is volt. Az összdarabszám 10%-al bővült a teljesült lenti vételek alapján. Örülünk Vin-(win)cent..?🙂 Visszagörgetve Rice, amit írtál. 8-as pont, SMR technológia. Több szakértői előadás alapján úgy tűnik az a technológia 7-10 év mire működőképes lehet. Ez igaz? Ha igen, akkor az még később termelhet profitot, nem? Attól miért várunk nagyobb, akár sacc/kb 1.000 Ft-os árelmozdulást. A többi már működő, tárgyalás alatti, vagy bevezetendő terület eredményhatása nagyjából érthető. Menni kell, van még feladat. Köszi!
Annyira vicces amikor a " reszvenynelkuli megmondok " nap végén majd bekamuzzák, hogy ők 10-30-50-e db okat eladtak ma reggel nyitás körűl 4000-en meg visszavették és mekkora sztárok, hogy igy szétkeresték magukat ! Remélem záróra + ba fordúl ! Ja és én nem adtam el 1 db ot sem és nem is vettem ! :-))) ( nincs már miből ) hehe
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.