tőzsdei cég, ráadasul blue lesz külföldi tulajokkal, távközlés, informatika, hadipar. Megfordítom, ha lenne is ilyen szándék és ha!! egyáltálan kormányra kerülne MP, milyen üzenete lenne, ha egy tőzsdei céget megpróbálna szétverni? Hogyan reagálna erre a gazdaság? hogyan állna neki Peti? Ha abban a gyerekben lett volna valami, nagyobbat ment volna Fideszben, amit ment azt is szoknya árnyékában.. üres
Ha bele is kevered, az már weltpolitik, nagy, nemzetközi cégekkel. Ha a nemzetközi befektetői bizalmat vissza akarja szerezni valaki, akkor kiszámíthatónak, versenypártinak, és nem utolsó sorban függetlennek kell látszania, szóval nem rendezhet vérengzést, mert azzal azonnal elveszítené az arcát.
A jelenlegi információk alapján azt biztosan tudjuk, hogy a fidesz nem ismeri. Ha ismerné, akkor a töménytelen közpénz a haverok zsebei helyett a közinfrastruktúrába és közszolgáltatásokban ment volna. Bárki másban még reménykedhetünk.
Ertem a gondolkodásod, de az OTP nem kerukt fel MP listajara. OTP egy nagyon regi jol mukodo ceg. A 4ig meg egy a jelenlegi cilis alatt felepitett cég. Szerintem nem egy lapon emlitheto a ketto ilyen szempontbol.
Na, ma lehet megint akciós lesz, de ahogy látom egyből meg is veszik. :( 4500-nál kifejezetten jó vétel lenne, de addig nem fog lemenni. :( Majd holnap, ha sz@r lesz a Q3, akkor a paragyerekek, akik erre nyáladzanak úgyis eldobáják és lehet vásárolni. :D Kíváncsi leszek, hogy a SAFE-ről lesz e valami infó holnap vagy csak hétfőn, mondjuk az sem lesz mérvadó, mert még csak az igény lesz benyújtva az unió felé. Béke nincs, ahogy várható volt az oroszok csípőből elutasították a 800.000-es részt, ráadásul délen brutál áttörés van, így egy héten belul durván eszkalálódik majd a helyzet.
Én kifejezetten feltételes modban nyilatkoztam. Csak szeretnek minden lehetoseget megvizsgalni. Tobb forumon is tartanak 4ig reszvenyesek kormanyvaltastol. Velemenyeket gyujtok. Szeretnek beszallni ujra a reszvenybe, de vannak emiatt ketsegeim nekem is. Egybkent politikat nem akarom belekeverni.
Mivel mp kepet mar 3 millioan lajkoltak, igy ha a 4IG vesz belole minden telephelyenek osszes irodajaba akkor szerintem van esely, hogy megmradjon a ceg, illetve a mpeti coint is vezesse be. Ha tuttira megy.
Néha azt írták, hogy kollégák, néha azt, hogy nem is ismerik egymást, semmi közük egymáshoz, de voltak haverok is, rokonok is. A kamu duma ment folyamatosan.
Szerintem csak az ismeri, akinek volt már halálközeli élménye. Ezért lenne ideális, ha csak az lehetne vezető, akit már újraélesztettek legalább egyszer.
Szerintem, ha bármit is akar kezdeni a felszámolt közszolgáltatásokkal, mondjuk visszaépíteni, akkor szüksége lesz erre a cégre is, tehát a felgyújtása nem opció.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.