Nem igazán vetted észre hogy van pár olyan ember aki mindkettőben érdekelt ?És ráadásul nem függetlenek teljesen egymástól.Ha látod hogy visszament írd ki és mindenki boldog.Akkor cseszegess ha valòtlant írok azt alá írom.Én a saját véleményem írom és mint látod a tegnapi szòlasomat most per pillanat nekem lett igazam nem trollkodás az hogy vki nem mindenre írja hogy happy rakéta.Minuszolassal se lehet igazán vádolni ha megnézed az amcsi hírek előtti hozzaszolasaim az hogy átértékeltem a helyzetet az valò igaz nem erre számoltam de a tőzsde ilyen vàltani is tudni kell
Visszatekinktve szeptemberre, akkor majdnem az akkori csúcsértékének az ötödével korrigált náhány napon belül a papír, most ennek a közelében sem vagyunk a nov7-10 csúcs óta, szóval nyugalom. Mellesleg 1 éve JG Trumppal találkozott Floridában, bő fél évre rá megtörtént a fellövés, most megint Trumppal találkozott... 2028-ra átadják az EAGLE-t és szintén addigra a Rheinmetall teljes civil IT részét a 4iG fogja kiszolgálni/átvenni https://www.hungarianconservative.com/articles/current/digitalization_space-technology_drones_rheinmetall_4ig_hungary/ Heteken belül jön a SAFE helyzetjelentés és a negyedéves jelentés is ráadásul még a MOM-LEHEL-t is megvették, rengeteg lakást fel kell szerelni fogyasztásmérőkkel/költségelosztókkal az Uniós rendelet értelmében. Ha itt nem lesz pénz, akkor sehol. Akinek nincs türelme kivárni az az ő baja.
Ide a 4ig fórumba beteszed riogatásként a Rába árfolyamot, hogy épp ma, pár millás nevetséges forgalom után -4%kon áll. aztán egy perc múlva már visszament a 4 %, de azt nem írod ki. S a magyarázatod meg ez: “vki lehet szeretné tudni mi az ábra “ Ez a 4ig fórum, akkor az ábrádat tedd ki a pozitív árfolyamról is, de amúgy miért nem a Rába fórimba mész lebeszélni?!
Írd ki te és élvezzél rá a te szòhasználatod szerint .Engem a realitás érdekel nem az hogy ki írja ki.Azt hogy mindenre azt kiáltod rakéta nem az én gondom .
Tegnap megkérdeztem az AI:) Ezt válaszolta: 📊 Forgatókönyv‐becslések Ha feltételezzük, hogy a cég: sikeresen nyereséges lesz a 3. negyedévben, megvalósítja a stratégiai céljait (pl. térnyerés a távközlésben, IT-szolgáltatásokban, védelmi/spaceszektorban), az adósságállomány kezelhető lesz és a tőkekiadások nem fognak aránytalanul növekedni, akkor elvi lehetőségként az alábbi árfolyamkereteket gondolhatunk: Konzervatív feltételezés: az eredmények javulnak, de nem radikálisan, a piaci hangulat stabil. Az árfolyam mondjuk marad a jelenlegi szinten (~4 500-5 000 Ft) vagy enyhén emelkedik (~5 000-6 000 Ft) a következő 6-12 hónapban. Optimista feltételezés: a vállalat nem csak nyereséges, hanem gyors növekedést is produkál, piaci szereplőként erőteljesen tért nyer, és a piaci befektetők ezt nagyrészt értékelik. Ebben az esetben akár ~6 000-8 000 Ft vagy ennél magasabb árfolyam is elképzelhető lehet – függően attól, hogy milyen ár/nyereség (P/E) mutatószámot fog elfogadni a piac. Aggresszívan optimista eset: ha a 4iG teljesíti „sztár” növekedési sztorivá válását (pl. a védelmi/spaceszektorban meghatározóvá válik, exportos üzletág erősen nő, stb.), akkor az árfolyam akár 8 000-10 000 Ft fölé is emelkedhet – de ez már magas kockázatú, és sok mindennek össze kell állnia.
Bővítettem egy kicsit 4565-ön, szerintem jó áron volt, majd meglátjuk jelentés után... Most kint és bent is esik. Ilyenkor erős kézzel kell fogni, mert könnyen kifújja a kezünkből a szél, aztán lesz sírás-rívás, ha kisüt a nap.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.