Vakok közt a félszemű a király!Sokan vannak milliárdokkal!Nekem a haver azt mondta,neki több milliárd van,hogy ő is csak egy kis fing,egy nagy nulla!Én meg még az se!Ő meg biztos jobban tudja,amióta tőzsde van,azóta tőzsdézik!Szokta olvasni a fórumokat,jót röhög mindig,de beirni nem szokott!Nyilván sokaknak 1-200 millió is soknak tünik,de az nem az!Azt kell nézni,kik között nézi az ember!Itt a fórumon is sokaknak van 20-50.000db közt!De akik be is irnak itt 2-300.000db-nál több nem soknak van!Kábé rice2 a legnagyobb itt,neki nem mondom mennyi darabja van,de nálam sokkal több!🤣
Ezen én is sokat gondolkodtam. Ha bérből / fizetésből rakod össze a tőkét akkor sztem 1 éves spórolás mondjuk 5M az kicsi - sneci Akinek jobban megy és 10M a tőke az már duplája az elsőnek de még ő is kicsi - bodorka Valahol 20-50 közé tenném a következő szintet - ponty 50-100 - bálna bébi 100M felett bálna 1 Milliárd felett - giga megalodon :)
Nem értek egyet. Mágánember is lehet befekteto. Még ha kicsi is. En személy szerint 50M-nál húznám meg a vonalat. Az most kb 10 000 részvény. Feltételezheto, hogy egy "befektetonek" van más részvénye is nem csak a 4iG. Ez legyen 5-10-20M+ és ez már nem kis befekteto. Szvsz.
Hát igen, de nem így értettem! Hanem összeg szerint. Ha magánember van itt 1 milliárddal, az már csak nem kicsi! Szerintem nem az intézményi háttér miatt mondjuk nagynak, hanem hogy mekkora tőkével van itt. Szóval inkább összegre gondoltam, hogy véleményezitek. Mert gondolom pár millióval kicsi az ember, de egy 50-100 millió már talán nem olyan apró. Gondolom azért a legnagyobból még nincs olyan rengetek. De nem tudom összetételt.
Kis hírek szinte minden nap vannak, Üzbegisztán, az is szép pénz lehet, Axiommal a tárgyalások folytatása, stb... Még nem vagyunk a nap felénél, és 432 milló a forgalom. Egy ilyen nyugis napon az nem rossz szerintem, indikátorok hűlnek, néha már zöldül kicsit. Kivárás van, sokan tele vannak papírral, eladni nem akarnak, venni nem tudnak...Nagyok meg nem erőlködnek, ha ezen a szinten is tudnak csipegetni pár 100 millióért. Minden szinten ez volt a menet, ha jól emlékszem, már 1800 körül is, 2800 körül is, 3800 körül is. Szerintem terv szerint megy minden.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.