Ma megnézzük még a 4500at is szvsz. Délután várhatóan tekernek a porszívón, hogy az eladók előbújjanak. Szerintem majd novemberben komoly bejelentések lesznek a cégtől, miután Viktor tárgyal Trumppal. Ezeket a bejelentéseket már tavasz óta egyeztetik. Űripar, mesterséges intelligencia (ezek tutik)és reményeim szerint hadiipar. NATOval is lesz szerződés. Persze érkezhet a cégbe 1 USA tulaj is :D 4350ft és 2,268 milliárd
nyilván volumentől függ, nem csak te csinálod, de ha látják, akkor tuti felszippantják, én ezt tenném, ha tankolni kell, és van aki adja lentebb, akkor lemennék érte, majd vissza jönne úgyis, hisz még messze a vége a tankolásnak.
Úgy érted, ha most betenném 3990-re a stoppot (csak a bíztonság kedvéért, szerintem menni fog felfelé ma), akkor direkt az én pakkomért lejönnek és kiütik? Ahhoz nem valami több 100 ezres pakk kellene, hogy megérje nekik?
ki az aki ilyenkor piacin adja, állj be limittel az eladásra, és kiveszik, nem kell kapkodni, üres az eladási könyv, hatalmas az éhség, tedd be és ha szép számban van, kikapják
Kosz Szabi, de nem hiszem, hogy elmegyek. Most megunnepelitek a 4000 és az 5000-est Debrecenben, én majd elmegyek a kovetkezore, számot nem is írok, mert lehet hogy valamelyik ezrest úgy átviszi mint a huzat.. Es nem csak bulizásbol áll az élet !!! Még ha akármilyen jo is. Azt hiszem, találkozunk még az Ibolyában az idén, hogy melyik ezrest fogjuk unnepelni, nem tudom.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.