Szentmihályi-Tóth Máté, az FCCA és Csernak András társaságában részt vettem egy izgalmas részvény- és adósságpiaci non-deal roadshow-n New Yorkban és Bostonban. Lehetőségünk volt találkozni a világ számos vezető magas hozamú és feltörekvő piaci befektetővel, és megvitattuk a 4iG Nyrt. növekedési történetét és stratégiai irányát. Inspiráló látni a 4iG iránti ilyen élénk befektetői érdeklődést. Milyen kifizetődő élmény – és milyen jó újra ellátogatni a keleti partra!
Azonnali támasz: A legközelebbi támasz a 1780 Ft környékén található (jelölve: 1h(S)). Ennek letörése esetén a következő támasz a 1760 Ft környékén (jelölve: 1h(S)) található. Mélyebben egy erősebb támasz zóna húzódik a 1738 – 1746 Ft között (jelölve: 4h(S)).
Azonnali ellenállás: Az elsődleges ellenállás a 1820 Ft környékén található (jelölve: 1h(R)). Ennek áttörése esetén a következő ellenállás a 1840 Ft környékén látható (jelölve: 1h(R)).
Így is lesz! Nem fog cserben hagyni se itt se a Teslaban dupla meglehet itt ott. Meg küld 30-40 ezer katonát, lehet Taszárra ami újra élni fog. Anno magasabb felszereltségű volt mint a Ferihegy!
előbb - utóbb ( pár év ) az eladósodottsága is jelentősen csökkenni fog a cégnek. Engem meggyőztek már korábban is, és most is. Újra bekerült a portfóliómba.
Pentagon nyitni akar a kisebb cégek felé, csökkenteni akarja a költségeket. Gyakran a megszokott nagy beszállítók késnek és túlcsúsznak a keretösszegen. Ezzel kapcsolatban olvastam egy cikket, de sajnos nem találom a linket :/
valószínűleg csak úgy véletlenül ráért a Pentagonnál a fővezér, Jászai Gellért meg pont arra járt és beugrott egy kávéra hozzá?! Ez nem véletlen....szerintem nagy dolog van a háttérben.
Szerinted, mi az oka, hogy a Pentegon, a Jászaival egyeztet ? Valamit tudhat a cég, vagy nem? Itthon is van elég sok kiváló szakember, mérnök, stb. Pl.: miért nem ott találták fel a Rubik kockát?
"Jászai Gellért, a 4iG elnöke a Pentagonban tárgyalt az amerikai védelmi
vezetéssel, ahol a magyar delegáció bemutatta a cég űripari és
dróntechnológiai fejlesztéseit, és a felek stratégiai együttműködési
lehetőségekről egyeztettek". Eza a két név nem egy súlycsoport, hogy mégis hogyan kerültek kapcsolatba, és ki mit vár a másiktól (mit tud a 4Ig amit a Pentagon nem) hát kiváncsi vagyok.
4iG Space and Defense Technologies Abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy részt vehettünk a magyar–svéd üzleti találkozó ebédjén, amelyet Magyarország stockholmi nagykövetségén tartottak. ❗ A 4iG Space and Defense Technologies-t Réti Kristóf stratégiai menedzser képviselte ezen a kiváló rendezvényen, amely számos innovatív magyar céget hozott össze. A résztvevőknek lehetőségük volt bemutatni portfóliójukat és ötleteket cserélni olyan kulcsfontosságú területeken, mint az IT, a digitális technológiák, az AI, a big data, a telekommunikáció, a kiberbiztonság és a felhőmegoldások. 💡 Ez egy rendkívül értékes alkalom volt Magyarország és Svédország közötti kapcsolatok ápolására és a jövőbeli együttműködés feltárására az élvonalbeli technológiák terén. 🤝 Köszönjük Magyarország stockholmi nagykövetségének, hogy befogadta ezt a tartalmas kezdeményezést! 🚀 https://www.linkedin.com/posts/4ig-space-and-technology_wedoit-activity-7328376146457214976-Z2r8?utm_source=social_share_send&utm_medium=android_app&rcm=ACoAAFCJEvIBFCYWfwTbH9Gqr2Z7GUp3vJt4q6A&utm_campaign=messenger
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.