Igen és nagyon érdekes. Hétfőn beejtették 1800 alá. Egész nap 60eb forgalom sem volt, tegnap pedig 50edb alatt maradt a forgalom. Mintha azért dobták volna le, hogy 1800nál újra legyenek eladók. 1 hete még 1842ft volt a záró. Most több pozitív hír után pedig éppen, hogy 1800 felett van :D Mivel idén sokat emelkedett, ezért szerintem a kicsik többsége most nem is piszkálja és akiknek van ott a többség csökkent. ezért most a nagyok könnyen irányítják a kereskedést. Szerintem jelentésig felkúszunk 1900ig, kisebb hullámzással. 2000nél lenne majd érdekes a kereskedés, mert ha 2000 fölé menne az árfolyam, akkor újra jönnének a spekik, mint 1000nél és növekedne a forgalom is és lehetne 1-2 nagyobb ugrás is szvsz. 1808ft és 181milla A lényeg, hogy a hullámzások is erősítik az 1800 feletti szintet.
én se értem ezt, miért nem veszik akár 1900 felett is, ha ez ennyire jó lesz, mit szarakodnak itt a nagyok, érthetetlen. Mondjuk ők tudják h lesz 2500 (csak írtam valamit) akkor még a 2000 vétel is csodás, ehelyett mit látunk....
Nekem az az érdekes, hogy 2 nappal ezelőtt pár ezer darabbal 1818-ról leejtették 1760ig a papírt Most meg az elmúlt napok / hetek gyér forgalmát messze meghaladó kereskedés mellett sem tud emelkedni az árfolyam. Na ez az, ami nekem szemet szúrt
Rés nincs. Feljött 1800 fölé, de igazából kivárás van. Nálam nem az USA tárgyalás a nagy hír, hanem ez: https://nth.hu/documents/vima_palyazati_eredmeny.pdf Ez alapján valószínű igazak lesznek a pletykák, hogy a cég megszerzi a hazai hadiipart, még idén, ami 1000milliárdot is érhet. Így a Rábában is többségi tulaj lehet. Szerintem ha ez megvalósul, hozhat majd nagyobb rallyt. Érdekes, hogy ezt a tegnapi hírt, a sajtóban teljesen figyelmen kívül hagyják. 1808ft és 178milla napi átlag 1809ft
Várakozások a mai napra:A mai kereskedési napon a következőkre lehet számítani:
További emelkedés lehetősége: A friss bikás momentum és a pozitív piaci visszhang hatására az árfolyam tovább emelkedhet a 1850.0 ellenállási szint felé.
Korrekció veszélye: A közelgő túlvett RSI állapot és az emelkedés üteme miatt nem zárható ki egy rövid távú korrekció a 1810.0 – 1820.0 támaszszint felé. Ennek a szintnek a megtartása esetén a további emelkedés valószínűbb.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.