Akik elégedetlenek, azoknak csak emlékeztetőül, hogy tegnap 1640ft alatt lehetett gyűjteni. 1 tárgyalásról jött hír, majd ha a szerződések jönnek jöhet 15%-20%-os emelkedés is. Remélem akkor már 2000ft felett leszünk és jöhet az általam várt 2500as szint elérése. . Sokan azt nem értik, hogy a 4IG 1 komoly részvény lett a BÉTen. Az 5.-dik legnagyobb papír, hatalmas tervekkel, komoly jövőképpel és hatalmas multi céggel a háttérben. Itt nem spekizni kell, hanem komoly mennyiséget begyűjteni. Nekem az már bőven sikerült, de nem szórom el olcsón. Ezek a hírek folyamatosan megerősítenek, hogy jó lóra tettem. Ha ma megy a porszívó, akkor 1800 körüli zárás lesz. 1768ft és 311milla Sokan itt a fórumon is csökkentettek, még azok is akik 2000 fölé várják. Kinél lehetnek az eldobott papírok?
Most a tegnapi skalposok adják, meg akik beragadtak, mert a gyors emelkedésben bíztak és most kiszállnak. 2000 felett újra jönnek majd a kicsik. Szerintem ott majd megint a skalphuszárok rátámadnak a papírra és jönnek a nagy menetelések. . Szépen járatják. Ki kell pottyantani azokat a spekiket, akik csak a vonatra akartak felugrani. 1758ft és 281milla napi átlag 1791ft!!!
Itt eladni? Többen nagyon rosszul látjátok ezt a céget. 1600as szintek megerősödtek a gyors emelkedés után. Most készítik elő, majd azt a szerződésözönt, ami valószínű ősszel fog jönni. Akkor majd 2-3 héten belül több céggel több szerződés kerülhet aláírásra. Mindenki majd csak kapkodja a fejét. Akkor jóval 2000 felett leszünk. Miért kéne 1800nál eladni??? Ez még többet fog innét emelkedni 2-3 év alatt mint a te Deltád. 1780ft és 196milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.