NIX ugri-bugri. Te csak ugrálj:D lehet már azt sem tudod hol vagy :D Egyébként ENEFI jobb, mert ott van 1,5milliárd nyerő a Telekom részvényeken, Mastenál meg veszteség volt De a legjobb magasan a 4IG!!! 1720ft és 498milla
Remélem nem lesz igazad. A hadiparba brutális mennyiségű pénzt fognak önteni a következő években. A tőzsdén lévő cégek közül csak a 4ig rendelkezik a hadipar kiszolgálásához szükséges képességekkel. A telekommunikáció, az informatika (mesterséges intelligencia) , a drónok, az űr és védelmi ipar nagyon sok pénzt fog hozni a konyhára.
nem írok oda megfogaddtam, újévi fogadalomként :) elvesztettem a fonalat deltába, eddig egyetlen elképzelésem se jött be soha, 6.éve én végképp nem értem h miért is jött tőzsdére a delta,174-ről kb leesett 31re és most annyi amennyi, ennyi látszik a 6 évből, én gondolati szinten feladtam h megértsem, mert semmi nem jött be eddig, ezért is kérdezgetek másokat néha :) kösz a választ, itt meg mély bocsánat az offért
Azért ez komoly. Kijelenthető, hogy a következő 10 év a hadiiparé lesz. Mindegy, hogy mikor lesz vége a háborúnak a hadiipar 10 évig szárnyalni fog. 4IGnek már van drónipar, drónelhárítás, és a Rheinmetallal a közös cég. (52 országban terveznek megjelenni! 2028ig) Ehhez jön még a 4IG űrprogramja, amibe pedig valószínű nagy cégek és országok is beszállnak. Pont a legjobbkor kopogtat Jászai társakér. A másik amit talán lassan már 1 éve írtam, hogy az EU nagy informatikai cégeket is támogatna, mert nagy a lemaradás, Kína és USA mögött. Én elképzelhetőnek tartom, hogy a Rheinmetall támogatásával és mivel az induló űrprogram miatt a 4IG a nagyokkal játszik, akár onnét is érkezzen pénz. A mesterséges intelligenciára is akar az EU támogatásokat fordítani. Fekete Péter pont ma nyilatkozta: " mesterséges intelligencia jelentette piacon is komoly lépésekre készülnek a jövőben." . Nagy tervek több évre előre. Szerintem azért is csak folyamatosan adagolják, hogy ne tudja senki beelőzni a céget. Itt még kb. 2 év mire minden kivilágosodik. Addigra jóval 3000 felett lesz az árfolyam. Most még csak 1722ft és 484milla napi átlag:
Pusztán a mutatói alapján a Delta jó cég lenne, jobb mint a Gloster vagy a VVT, viszont a megrendeléseinek nagy része az állami megbízás, és nem tudom megítélni hogy mennyi politikai kockázat van ezekben, mennyire lehet hosszú távon ezekre számítani, illetve ha pusztán piacról kellene megélnie az milyen hatással lenne a nyereségességére. Ha ezekről a kérdésekről vannak gondolataid, azt szívesen elolvasom ha a Delta topicban megírod, hogy ne itt offoljunk.
Itt vagyok. Megmondtam a legutóbb, hogy az 1550 átmenetileg meg fogja fogni, és ez be is igazolódott. A mai napi +7% szépnek tűnik. Viszont a nagy kép tekintetében szerintem egyszerűen csak az esés korrekciója volt. Jobban mondva a vevők előcsalogatása egy közepes forgalmú nappal. Itt szerintem az 1550 és az 1730 a két kulcsszint. Ha 1730 alatt marad tartósan (amire szerintem nagyon is sok esély van), akkor az beigazolja azt, hogy ezen az erre ideális szinten középtávú eladások történnek nagy mennyiségben. Így több hónapig tartó korrekció fog jönni és 1500 alatti árfolyamok- átmenetileg.
lehet valami hír lesz, sokáig amúgy se lehet húzni, az már inkorrekt, meg azt hiszem 3 napon belül közé kell legkésőbb tenni, nem értem jászait miért nem mond valamit a kinti tárgyalásokról
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.