Nem szép a záró. Hétfőtől már 800 alatt fog zajlani a kereskedés, kérdés hogy meddig. Amennyiben a jelentés előtt/után pár nappal nem kapaszkodik vissza vastagon 800 fölé, akkor nehéz hónapok várnak ránk. Jövőre már biztos vissza fog köszönni az árfolyamban a fejlődés, de bevallom én idén minimum a 900ra számítottam. Nem temetem még, de nem az elképzeléseim szerint alakul a szitu jelenleg. Nehéz lenne kiszállni, mert (vágyak ne befolyásoljatok!!!) többször előfordult már, hogy a semmiből egyszer csak megindult és könnyű lemaradni. Kitartást mindenkinek, szép hétvégét!
Amúgy simán lehet, hogy leviszik addig. (Az az első augusztusi hosszú gyertya teteje, illetve a második hosszú zöld gyertya kezdete, amikor vehettek haverok nagy valószínűséggel a piacról. Egyébként nem tartom kizártnak, hogy az elmúlt 2 hétben folyamatosan azt a 3,5 mrd részvényt terítik, amit szept. 6-án kötöttek át, már kb. a kétharmadát eladták, lehet, hogy valami belső deal lehetett ez.) Tegyük fel, tényleg sikeres Jászaiék terve, és megvalósítható, amit kitaláltak, és tényleg nagyságrendekkel többet ér a papír mondjuk 2-3 éves távon. Lehet, hogy jobban megéri nekik az elején felszívni az összes papírt, amit lehet a közkézből azzal, hogy először ezeken a szinteken jó alaposan megjáratják.
Ahogy az "orokoptimista" madrid irta, folyamat nagy forgalom mellett csorog le az egesz fos folyamatosan. Mar a vevok lekoltoztek 800 ala, azon sem lepodok meg ha 7-el kezdodunk jovo 7en. Rice napok ota nem ir, mert a szokasos lemezt hiaba teszi be, teljesen irrelevans a jelen helyzetben, mas forgatokonyvet meg o sem lat, ami biztato lenne.
2018 ősze óta tulajdonos vagyok, a többségihez még fel kell törnöm a malacperselyt jobban örültem volna pl. egy xiaomi-nak, mert ugye az már hónapok (évek?) óta téma, hogy a Hua valamiért nem tetszik a nyugati világnak a megállapodást azóta se verték nagy dobra, hisz csak a linkedin-es hírből tudunk róla én csak attól félek ne legyen belőle belgrádi vasút, hogy ők csinálják, aztán nem tudják milyen az európai szabvány, és amikor emiatt le akarják cserélni őket, akkor fel vannak háborodva...mondjuk az se volt piskóta aki azt a szerződést megkötötte velük, de hát ő már biztos hátradőlt valahol és issza az éva vermutot
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.