Az én elméletem az, hogy a Telekom napi forgalmát szeretnék minden nap meghaladni ahhoz, hogy idővel a 4IG lehessen az új blue chip. Ma is délután fél 4-ig 30 millió ft alatt volt az itteni forgalom, erre valaki észbe kapott, és láss csodás mostanra ma is hirtelen másfélszeresével múljuk felül a Telekomot. Arra viszont még nem jöttem rá, hogy ez miért ennyire fontos nekik (tranzakciós díjaik gondolom nekik is vannak azért, nem? :D)
én egyre inkább ebben hiszek https://invst.ly/11x0rj de sokat kell még melózni mert MA180 = 728 Ha ezt fel akarja vinni 800 közelébe, az jelen tempóval 2024 február.
Amúgy tényleg felettébb érdekes ami az elmúlt hetekben zajlik a 4ig kereskedésében..! Sok éve a parketten vagyok, de nem emlékszem hasonlóra és sajnos lövésem sincsen, hogy mi lehet ennek a magyarázata!? Pakkátadás - oké, de miért így, ennek mi értelme...egy kötésben is megoldható lenne! Forgalom generálás - lehetséges, talán erre van a legjobb esély 800 alatt van jelenleg mindkét (180,360napos) átlagár, talán ezt akarják 800 fölé tornászni!? Mert valamiért fontos... Jó lenne magyarázatot kapni arra ami történik mostanság!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.