Hó végén ha elmarad az omlás az eu pénzek elmaradása miatt akkor simán összejöhet amit jósoltam, hogy otp előbb lesz 18000 mint a 4ig 1000. Nagyon erős az otp.
770 HUF
10 db
Ma 15:50:45 Nem véletlenül posztoltam be ezt. 10 darabbal felkötötték, semmi jelentősége. Aki nem szarja össze magát, mert esik néhány %-ot, azt baromira hidegen hagyja ilyen volumenű emelkedés. A kérdés az, hogy befektetésnek vesszük vagy csak szerencse vadászok vagyunk. Ezt nem fogja Madrid sosem megérteni.
Csak "parasztvakítás" volt ez a kis felhúzásszerű piaci vétel kb 3k-val... (ha már az OTP, MOL emelkedik, mi se maradjunk ki) 770-en és felette ma 135db részvény cserélt gazdát. :/
Szerintem 700 alatt már nem fognak tudni volument venni akik korábban eladták, hiába lóg itt a spanyol tapasztalt tr(óg)éder is nem nagyon terem már babér nékie, uniós pénz és augusztus vége ide vagy oda..
Miért nem? Nehogymá ne tudd! Ez érdektelen ahhoz hogy vegyék, ezzel érdemlegesen emelkedjen! Inkább oda átviszik átvitték nagyobb részt. Ennyicske. Nem új állapot ez!
Azt már tegnap sem értettem hogy miért a 4ig az az otp és mol után amit legjobban érint a negatív hír. Miért ez esik a legjobban, e kettő után. De most hogy tisztázódott a helyzet és emelkedik a mol, otp , ez miért nem?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.