én a friss tőkét most MOL és OTP párosba tettem, itt nem mertem bővíteni 790-800 között és jól tettem eddig, onnan majd ide fogom áthozni, ha addig nem indulunk meg egy ilyen mennyiség, ha nem piaci eladás, hanem vétel, akkor simán 800 fölé ment volna, de majd az az idő is eljön
Május 31-én lesz az 1Q éves jelentés. Talán utána akarnak venni. Nem gondolnám,hogy a cég érdeke lenne az alacsony árfolyam. Rv. kibocsátások megtörténtek 607-670-850ft-on. Jászai 800 csipegette,majd 880-ért 2,5milliárdért vett. Olcsónak tartja a papírt. Cég is venni fog szvsz. Nehezen tudom elképzelni,hogy a kicsik szórni kezdik. Nincs miért. Ha a BÉTet nézzük eddig a legjobban tartotta magát. Ha nem likvidálás volt akkor akár valaki azért is dobhatta,hogy 1 nagyobbat eső részvényt (akár OTPét) vegyen. Én több hónapja írogatom itt,hogy többen csökkentették a 4IG-ét és vettek OTP-ét és ezt már 16eft-on kezdték. Eddig szarul állnak. Legalább a 2 nagyobb öntésnek köszönhetően,ma lesz forgalom is. Bírnám ha emelkedés lenne a végén :D
Ezért nincs SRV,olcsóbban fognak venni majd!Lehet a 700-720 környékét fogják csak nagy erőkkel támasztani!Szépen nézünk ki megint!Sajnos!Ez van!Megy a kivéreztetés minden papirba!
mert ott most tud rajta keresni mert talán megindul osztalékig, itt még nem tudjuk az osztalék dátumot és indulni sem látszik, így lesz ideje visszajönni, ha ügyes, de legrosszabb esetben az itteni vesztesége megtérül ott
Lehet valakit likvidáltak,mert az OTP poziját nem tudta fedezni??? Én erre tippelnék. Eddig 2 öntés volt. Ősszel meg majd harakirit követ el,mikor a 4IG 1000 felett lesz :D
Nagy nem leszel,de pénzt tudsz keresni!Senki nincs lenézve mert kicsi,csak én se értem miért adják most a kicsi db-okat,és ennyiért!Ezt nem értjük páran!aki akarta adhatta,én nem adtam 1100ba se,pedig 80%om lett volna rajt fél év alatt,és nem kevés papírom volt,van most is!Miért nincs SRV?Lehet valaki tud valamit,amit mi nem?Majd megtudjuk mi is,addig meg sejthetjük csak!Én tartom a papírt,mert bízok benne,de sajnos itt azt se tudjuk,5perc múlva mi lesz!Van rizikó mindenhol,mindenbe!Kitartást mindenkinek!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.