Én már 900ra várnám,de ráérünk,mert nem adok el.
Nagyon komoly céget épít Jászai. Ő már ezt tavaly szeptemberben tudta,mikor engedélyt kért a közgyűléstől rv. kibocsátásához. Mi azt hittük 5 év alatt jönnek a részvények,de a cég pillanatok alatt 200millió db felett bocsátott ki. Ha bevezetik a BÉTre ezzel az 5. legnagyobb papír leszünk. Nyáron még erre senki nem gondolt volna,a 4IG vezérkarán kívül. Akkor még 600 volt az árfolyam és sokan 400 alá várták :D
Török milliárdos ezt mondta:
„Örömünkre szolgál, hogy a vállalat irányába elkötelezett, stratégiai befektető vásárolta meg az ALBtelecomot. Szeretném megragadni az alkalmat arra, hogy megköszönjem az ALBtelecom munkatársainak a vállalat érdekében tett erőfeszítéseiket és elhivatottságukat. Meggyőződésem, hogy az ALBtelecomra további figyelemre méltó sikerek várnak a jövőben is. Emellett bizonyos vagyok abban is, hogy a 4iG-vel való együttműködésünk számottevő értéket hordoz magában mindkét fél számára.” – mondta Ahmet Çalik, a Çalik Holding elnöke"
Azért abba szép belegondolni,hogy a Calik Holding 3%-os tulaj lett és piacon bejelentés nélkül simán több millió db rv-ét vehet. Kiszívhatja a piacról a papírokat.
Ahmet Calik milliárdos segítségével szerintem a 4IG még Törökországban is megjelenik idén.
766t és 105millió
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.