Mivel előre gondolkodok, ezért látok olyan lehetőséget, hogy pl. a Digi nem jön össze, és akkor az AH sem, hiszen nincs megfelelő apport hozzá. Ennek kicsi esélyét látom most, de van neki, tehát kell vele foglalkozni, ahogy madrid is teszi. Ő az árfolyamváltozásokból próbál következtetni, keres valami reális okot arra, hogy miért esett vissza 1100-ról 800-ra. Nem biztos, hogy igaza van, sokszor másként látom, de az zavar, hogy pont ő ne írhassa le a várakozásait. Én nem innen nézem, egyszerűen ez is egy forgatókönyv, és emiatt végig kell gondolni ezt is.
Nem volt más a véleményem, és elvi alapon nem vásároltam belőle 653 óta. Nem is fogok, csak ha bejelentik, hogy az AH mégis stratégiai állami tulajdonban marad. Engem ez hírközlési szempontból érdekel, folyamatosan olvaslak titeket..
Ahhoz előbb kellene egy aláírt megállapodás, amit beadnak a GVH-hoz. Azt tudja elbírálni. Jelen helyzetben - mivel az Invitechet is postafordultával jóváhagyták (1 héten belül...ilyen se volt még azelőtt) - nem a GVH a szűk keresztmetszet, az nem több, mint a párt egyik ökle, ami itt most csak áldásra fordított tenyér lesz. Annyi helyről hallottam, hogy csak az áron vitatkoznak, és november második felében bejelentik, hogy nagyon meglepne, ha meghiúsulna.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.