Én arra a kérdésedre válaszoltam is, te meg tekeregsz itt mint egy csúszós angolna. A nyelvtant meg pláne ne vedd a szádra, pocsékul bánsz vele, mint minden melldöngető.
Remélem ezt a sanka nick is olvassa! Nem nyugodtam meg, mert még lesz ideidézve, másoktól, hivatkozás nélkül is! Egyébként engedtessék meg nekem is, hogy lehessek már egy kicsit ellenzéki is!
Lehetne, de félek a mélységi mámortól. Na jó, kivételt teszek: Engem vörösözött le egy nyomdász nevű valaki, amire Vincit írta amit beidéztem. Csak először a "vörösözöd" helyett "vörösborod"-ot írt, amit javított. Így már megnyugodtál, hogy nem Te lettél emlegetve?
Nem válaszoltam, hanem kérdeztem! Nem érted a magyar nyelvet, nem tudod megkülönböztetni a kérdést és a kérdésre adott szemantikai választ!?? Menekülhetsz a kérdések elől, de utolér a magyar nyelvtani végzeted!
Nem kell ilyen áttételes dologra gondolni. Ezt olvashatta félre: Előzmény:
vincit vörösözöd #2841 vincit Ha te az eulert le vörösborod, hívhatlak téged ezen az alapon barnaingesnek?
Nem olvasok el mindent úgyhogy ezt még nem olvastam, de ésszerű megnevezésnek tűnik, hiszen a mostani szovjet trollok jellemzően a kádári világban is lapjával tolták a hazafias népfrontos szarságot.
Mégsem tudtad megválaszolni mit értettél azon, amit nem értettél! Helyette kiselőadást tartottál a szintaktikai és szemantikai tudásodról. De az sem segített! Javaslatom, hogy a főügyészt évente lehessen elküldeni, és nem kinevezni! Azok a túlkapások amiről nem is írtál, lehet hogy kitalált történetek! Vannak akiknek az a feladata, hogy ilyenekkel töltsék fel az internetet. Mert bíróságra a (poltos szövegekkel) a legbátrabb propagandista bátrak sem mernek menni, az igazukat igazolni.
A szintaktikai és szemantikai elemzésem alapján az jön ki szavaidból, hogy mivel van egy bebetonozott embere a maffiaállamnak a főügyészi pozícióban, a ner által gyűlölt személyek helyzetének rosszra fordulására számítasz. Ez lehet szimpla cinizmus és a neres túlkapások nyíltszíni támogatása, ami szerintem jellemtanilag bele is fér a személyiségedbe, de mivel amolyan a királynőt megölni nem kell félnetek módon fogalmaztál, gondoltam egyértelműsítést kérek.
A fidesz elcseszte az országot.