Már bontják is az 175-ös támaszt. Sztem meg egyszerűbb lenne betenni 4 mill. db vételt pl. 200-ra, aki akarja eladhatja, menjen, de többet legalább nem próbálkoznak shortolással a maradók. . Válság van, sztem a casht inkább ilyen hasznos dolgokra kellene költeni, mint akvizíciókra. Furán hangzik, de az eddigi manővereik (apport, fúzió, ródsó, stb.) sem sikerültek fényesen, pedig jónak tűntek. Most itt az idő a saját cég értékének megvédésére, erősítésére. Sztem. . r. 174,7 és már PIROS is. :-|
Opi eddig valóban szépen teljesít. - Azért időnként érdemes figyelni a DAX-ot is, mert tudjuk mi van a világban. Most a DAX lényeges szinten hezitál 8.525. https://i.imgur.com/abCGzrM.png Látszik, hogy meg akarják tartani, de azért van baj bőven. Szóval, ha a 8.525-öt nem tudják megtartani és nem mennek 9.000 fölé, akkor megint jöhet egy rosszabb szakasz nemzetközi szinten. Szvsz.
az kellene, ha komolyan gondolják odafent, hogy magasabbra-magasabbra tenni azt a kv támaszt, ahogy emelkedik, shortosok és napizók ellen az egyetlen gyógymód
El is fogják kezdeni öntözni. Ez az egész felhúzás csak erre volt jó. Magasabbról biztosabban lehet indítani a shortot. Szemét egy banda ez! 175,7 mindjárt nulla, aztán meg piros...
az a baj, hogy eltűnt a 150-es támasz (újabb bizalomvesztés) és ha éppen nem veszik kilóra, piacin, akkor másodperceken belül elkezdik adni a shortosok és a napizók és csorog, ennyike :( amíg ez nem változik, addig baj van)
Globalis SzOpus Nyrt.