Magyar vállalatokat tönkre kell tenni? Ez kinek és miért jó? Miért is van vége 270 alatt? A Fidesz idejében is lenyomták 100-ig....csak ne lenne ilyen bomba, tohonya vezetőség a cég élén....és persze Lölő a rákfenéje az egésznek. Vele akar leszámolni MP, mivel ő már nem részvényes, ő eladta időben.
Nem hinném, hogy MP-nek is az a célja, hogy működő, jól működő cégeket tönkre tegyen vagy államosítson. Megváltoztak a körülmények, ezt mindenki tudja. Ha rátermett, jól képzett vezetők vannak az Opus élén, akkor alkalmazkodnak az új körülményekhez, jó vezetők mindenre találnak megoldást. Lölő miatt szenved az Opus, őt kellene kitakarítani a részvényesek közül, miatta zárták ki a céget a pályázatból is. Nyilván ez Lölőnek magas, de talán lesz majd olyan okos ember, akire kénytelen lesz hallgatni.
Bayer Construct? gondolom gőzerővel keresik itt is, az "államosítás" lehetőségeit. Aztán lesz évekig pereskedés. De ezek az Opus végét fogják jelenteni ígyis-úgyis. :( az árfolyam sokadlagos lesz akkorra. Még budacahs2 is lehet. ML-t mikor vezetik vezetőszáron? ezt akarja látni a pórnép. Cirkuszt, kenyeret
Eszed van hanyagolod . Véget ért a pénzeső azt se tudták kihasználni . Orbánod nem volt kommunista ? … az elvette ellopta azt lehet mert Ő putrióta értem..
Majd lesz. Hoteleket nem tudják elvenni + az energiaszektor + bank is nyereséget termel. Amikor kiderült, hogy sokat loptak, de próbáltak morzsákat adni a népnek. Első meglepetés az üzemanyag ár lesz szerintem. Persze lehet még "államosítás" amit remélem már nem lehet megcsinálni az EU-ban. Nem vagyok Fideszes, sem kommunista ... csak gondolkodtam. Vajon ki mit gondol ennyi idő elteltével?
Minhárom neres papír önmagához képest nulla forgalommal ugrál napon belül. Azt nem értem, ki veszi, mert ha 80% saját átkötés, akkor az nem érné meg... Még mindig vannak szerencselo agok, akik pászázezerrel/pármillióval belevesznek.
Ez kivégzés. Itt 200-240es szint lesz hamarosan. Rába és 4ig is napi +-5%-ot megy. Aprópénzzel játszanak egy halott piacon és ki eszik az utolsó forint hasznot is.
Nem tegnapelőtt adja el, amikor 208k vevő áll 319,5-ön zárás után, hanem 2 nap múlva, záróban, amikor üres a könyv…. Ahogy Besenyő Pista mondaná: “nooooormális???” Vagy direkt genyóskodik, rajzolja a chartot. Esetleg S.O.S-ben kellett a pénz (nem gondolnám)
NEW OPUS GLOBAL