Sajnos én hétfőn már gyakorlatilag ellőttem az összes patront... Viszont.ha marad ez a tendencia -három nap FEL,egy nap LE és mérleg pozitív- a jövő hónap elején Erste kötvényből felszabaduló pénzt betolom a részvénybe.
Sajnos én hétfőn már gyakorlatilag ellőttem az összes patront... Viszont.ha marad ez a tendencia -három nap FEL,egy nap LE és mérleg pozitív- a jövő hónap elején Erste kötvényből felszabaduló pénzt betolom a részvénybe.
„Ha mindenki úgy tösz, ahogy tönni köll, akkó minden úgy lösz, ahogy lönni köll” Ez lenne az igazi megoldás most és még ma 600 felett lennénk! Senkinek NEM SZABADNA ELADNI!VENNI KELLENE MOST! LEGYETEK SZERENCSÉSEK.
Sajnos,ez benne van a pakliban. Viszont erre nekünk kisbefektetőknek aligha lehet ráhatasunk. Azért a jövő hetet csak jobb lenne egy 590 feletti árral kezdeni,mint egy 580-assal
Akkor lehet, hogy rosszul emlékeztem a 25%-ra, sorry. Mindenesetre minden srv-nél (más papírokban is) szokott lenne egy százalékos korlát, hogy az adott napi forgalmat ne vigye el nagyon az srv.
NEW OPUS GLOBAL