ez a mi legnagyobb bajunk, hogy egyik nap így gondolnak valamire, másnap már ellenkezőleg, persze mindezt a legtranszparensebb módon kommunikálva by f.sz gábor miklós
Ez már akár mennyi is lesz, maradandó sérülést okoz nekem.. Semmilyen árfolyam nem feledtetné azt a folyékony fostenger hazugságot, amit belevertek a pofámba. Én nagyon rossz végét látom ennek. Várok egy kicsit, - mert ugyebár felindult állapotban nem hozunk nagy horderejű döntést - de le kell lépni ebből. Engem már az 500 sem boldogítana, valami savanyú szaríz maradna a számban akkor is...
Miért adná el? Most zajlik a cig felvásárlása az Opus részéről. Nem lennék meglepve, ha még az idén vételi ajánlatot tennének az Opus részéről a cig-re.
ha már beácska likvid befektetésként tekint cigre, nagyon remélem, hogy mindent eladnak ma 35% nyerőben és nem csinál ujfent feneket a szájából, ahogy szokta
Nem szoktam elveszíteni a fejem, de látva, hogy hogy megy el minden mellettünk a FASZOMTELEVAN ezzel a kibebaszott fossal. A gecishajú kúúrva annnyát aki homokért baszik a sivatagban, az egész bagázsnak. NA!
NEW OPUS GLOBAL