és képzeld, az eredeti recept szerint kellett volna beletenni egy sor szeletekre vágott mézeskalácsot:) na most én gondoltam, hogy azt már nem, helyette csillagánizst és fahéjat tettem hozzá a többi fűszer mellett, így nagyon finom lett:)
Photo, ma 5 órán keresztül főztem a belga marhapörköltet:) tudod, mitől belga? hogy sört is tettem bele:) olyan puha lett, mint az álom:) és a barnaszószba beletettem a zöldségeken kívül a barna csiperkét is, amit lefagyasztottam :) ezzel kivégeztem a barna csiperkét:)
köszi, már engem is kezd idegesíteni, hogy naponta 6x beír és ráadásul tanácsokat akar osztogatni, miközben még elkezdett cikizni is, hogy mennyivel vagyok beszorulva nem mindegy neki? úgysem változtatok miatta
a DM pedig: mindig van belőle, és ha el tudom adni felfelé, újra veszek lefelé kezdenek pletykák terjengeni benne, hogy így-úgy megéri venni .... majd kiderül
nekem ma ez a gloster okozott aránylag kellemes meglepetést, bár először azt hittem, lerántják 900 alá, úgy adott valaki benne múlt héten már vettem belőle egy keveset 970-en, tehát ma már nem voltam " szűz" benne, de ma tényleg vicces volt :)
Hathor, ne csodálkozz, hogy a nap rv 9000 után itt kötött ki és úgy látszik, még az 1500 -at sem bírja, sőt az 1200-on sem tud átmenni tehát ez a helyes ára, illetve ha dőlnek a piacok, 1000 alatt is lehet
leves