Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Amúgy meg ilyen bejelenéseket az éves jelentés elött szokták bejelenteni? Mi volt ezzel a céljuk a béke segge alá nyomni az árat vásárolni aztán ja bocs változott a széljárás jók vagyunk 🚀 Mert akkor válik szétfogja keresni magát😊
Eddig csak az ígéretek és a kakaók jöttek, de ez nem olyan gyors építkezés lesz, mint amire itt sokan várnak. A cég is 2029-re prognosztizálta a 100 forintos árfolyamot, és mint a mai közleményből is kiderült, ez sincs kőbe vésve.
Akkor hol is vannak azok a nagy elnyert közbeszerzések? Amiket úgye teljesíteni kell! vagy csak egyszerűen még egy kis piacbefojásolás a Delta részéről? Ami biztos az összes állami intézmény informatikai rendszere gatya beleértve a Magyar Honvédséget is valakiknek szállítani kell majd!!! Kíváncsian várom a következő napokat. Kitartás mindenkinek, de én sem adom👍
5-10% az én lélektani stoppom, ott körül dobni kell szerintem, van aki ennél szűkebbet használ és van aki automatára beteszi, persze ezt itt nem nagyon lehetséges, te már a 15%-t karcolod. Ez nem bántás, csak a stratégia végiggondolása, értékelése, helyzetelemzése.
semmi felbeszélés nincs benne! azért ennyi az árfolyam mert nem fényes az eredmény de miért is nem fényes? Mert a mostani kormány kifizetési stopot rendelt el, és minden fejlesztés leállítását. Egyszer mindennek vége lesz vagy így vagy úgy.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.