Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mert azért tegyük hozzá ! Ezt a jelenlegi mocskot ( mondjuk tart már néhány éve ), a MUNKAVÁLLALÓIKKAL NEM TEHETIK MEG,mert akkor az Ország összes Informatikai munkavállalója részéről lenne csak igazán néhány gondolat feléjük,irányukba . Esetleg "pajzán" is. :-) :- ) Ki akarna olyanoknak dolgozni akik a jutalmukkal nem nyereséghez juttatnák hozzá a munkavállalóikat , hanem esetleg még veszteséget szenvednének el,mert a részvény ára .............................. :-)
Én szóvá teszem a mocskot is, DE inkább "erőltetem" a pozitív dolgokat. Könnyebb várni azt amit várunk. Szóval ha már srv akkor Mrp. Eltudja bárki képzelni,hogy már évek óta beleteszik a pénzt a nagy semmire ? Igen, gusztustalanul csinálják ( Egyszerre is megvehetnék, nem éveken keresztül) , de ők már csak ilyenek, így jöttek a tőzsdére is. :-) DE : Mondjuk adnak egy munkavállalónak 1 millió forint értékben ( kb 1 havi fizetése, feltehetően 50 forintos áron vásároltat, vettek 40 forint alatt is ) . Mindegy is,hogy 40 ft vagy 50 forinton vásárolt. A lényeg , bárki is eltudja képzelni,hogy a munkavállaló 1 millió forint értékben kapott részvényt 1 millió forintért fogja eladni,mert csak arra lesz lehetősége ? KIZÁRTNAK tartom. Elképzelésem szerint ha én adnék vagy kapnék akkor is azt tartanám elfogadhatónak ha MINIMUM 5 millió forintot kapnék az 1 milliót érő ( jelenleg ) részvényekért. A 4 millió forint sem nagy eredmény a mai világban. ÉN erre számítok,mert már lassan évek óta minden az Mrp programról szól a mi "kedvenc" DELTA nevű részvényünknél. Ennyi pozitívum szeretnék hozzájárulni a kisrészvényesek hétvégéjéhez egy ugyancsak megismételt fura,furcsa hát után !
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.