Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
A Delta Technologies Nyrt. (korábbi nevén Delta Systems Kft.) egy magyarországi IT-rendszerintegrátor vállalat, amely nem lakossági okosmérőket gyárt, hanem a közműszolgáltatók számára nyújt digitális és mérési-adatgyűjtési infrastruktúrát. [1, 2, 3, 4]
Felfoghatatlan, értelmezhetetlen. 1 millió darab srv miatt ezt a mocskot csinálni, újra lehozni ide az árfolyamot. Legyen mondjuk 60 MILLIÓ FORINT , a mai világban 60 millió forint !!!! NEM a mi szégyenünk, a DELTA tulajoké. MIKÉNT tekintenek így más cégek a DELTA cégre a tőzsdén , üzleti életben ??????? Így semmibe veszik a cégbe pénzt tévő személyeket ( részvény vásárlás ) , miként bánnak ezek után az üzletfeleikkel ??? Áááááááá, inkább teszem a dolgom, nyár van. Ettől függetlenül a véleményem nem változott, egyszer igazából beszopatják a kisrészvényeseket,de akkor FELFELÉ !!!!! Sokan-sokan feleslegesen vártak 7 évet, eladják idő előtt. Igaz,idáig azok jártak jól akik menekültek innen, DE mindig nem megy semmi egy irányba.
Se eladó, se vevő, se forgalom, se árfolyam,se hír, se pletyka ,se irány , se terv, se elképzelés Csak a kivárás,bizonytalanság (szinte mindenütt) . Mi meg nézünk mint a vett malac és közben próbáljuk találgatni ,hogy vajon mi jön . Majd ebben az új világban ,rendszerben jelezzék már nekem ,hogy pontosan mikortól jobb minden (is) .....Nem szeretnék lemaradni róla , ..vagy már lemaradtam ?,? ,csak nem vettem észre ?? R 52.80 F 657K.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.