Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Annyira azért nem sürgős hogy reggel 9:00-kor felkeljek, valószínűleg dél környékén kelek, mert ma is sűrű a program. Persze értem a viccet, de remélem addig nem megy le ez évben, januárban viszont teljesen reális!!
jaj ne már ember mindenkit hülyének nézel, pont így szokták bejelenteni ha leborítják, hátha előtted leborítják és összeszedheted :) :) jól elszórakoztatsz :) hová álljak h én is kapjak? :)
Ja értem. Leírtam, hogy lehet hogy semmi köze a nerhez a deltának, amiről itt évek óta pofáztok, lehet hogy a másik folyón utaznak és ez már politika. :) akkor tekered vissza a topikot és töröld ki az összes politikai beütésű bejegyzést. Addig is boldog húsvétot, kb addigra végzel vele:)
Mert minek kellene örülni b**** meg! Annak hogy milliárdos forgalommal felhúzták, aztán szemmel nem is látható forgalommal leverik megint 50 alá!!?? Nehogy már ne legyen létjogosultsága a gyalázásnak, köpködésnek!! Én bíztam megtartja 60-70 közt ez évben, és talán onnan bázist épít és indulhat jövő év elején. De nemhogy nem tartja meg, esik mint a kő. Januárban az is elképzelhető 30-40-es sávban lehet venni, leszek olyan hülye hogy ott megint hígitok . De esküszöm azt hal lesz valaha 70-80 közt dobom az anyjuk picsájába!!! Kibaszott mérges vagyok!! De az is lehet dobom holnap akármilyen árfolyamon az emelkedett bográcsozási hangulatban haverokkal. Lesznek hárman is akinek már tele van a töke vele ,úgyhogy bármi lehet. Ha így összesen négyen bedobnánk 45 ig nem áll meg ez a szar 😟😟
??? Ez milyen hozzászólás?? Személyiség7 jogokat sért. Dióslaky vs. diósratyi? Ezt gondold át újra, a Plútó meg szintén gondolja át, hogy milyen beirást töröl, mert amit én írtam abban semmi nem volt csak egy ötlet. Senkit nem sértett, de ez....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.