Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na, akkor mesélj! ;) Amúgy meg mi az annyira kacifántos ebben? Mivel még 20 forintról is van ebből bőven, meglehetősen régóta olvasom ezt a fórumot is, de vannak más papírjaim is, úgyhogy azokat is. Egy cseppet sem elhanyagolható módon pedig már több, mint 25 éve tőzsdézek, szép is lenne, ha ne lennék képben! Egyébként mindenki azzal hitegeti magát, amivel szeretné, nekem aztán mindegy, ha neked úgy a jobb, akkor csináld! ;)
Hidd el hogy pont leszarják, hogy ki és hogyan átkozza el őket. Nekik megvan a pénzük és onnantól őket nemérdekli a többi. Sajnos ez jellemző a tehetősebb réteg nagyrészére. :)
😃😃 Dettó ugyanígy. Gyerekeimet már elindítottam bőven, és hála isten ügyesen állnak saját lábukon. Az esetleges nyereséget már én szeretném élvezni, hát van még a bakancslistán bőven 😃👍
Szerinted itt megeszi bárki is,ezt a most regisztráltam,eddig csak olvastalak titeket maszlagot? Ahhoz képest otthonosan érzed itt magad. Remélem segíthettem😀 Pistát is a helyén kell kezelni🤥🤥
Ezzel is magadat minősítetted egyébként, gratulálok hozzá! De nem félj, mínuszt nem rakok erre sem, ahogy a többire sem, mert nem megyek egy bizonyos szint alá. ;)
Erre csak annyit, hogy senki sem szólt hozzád. Ennek ellenére elkezded játszani az ördög ügyvédjét, ráadásul totál okafogyottan, mert ugyanazon az oldalon állunk amúgy, mégpedig azért, ami itt a lényeg: szerintem is SZ@R az árfolyam, de nem kicsit! Viszont az sem nyafogástól, sem szitkozódástól, pláne nem kisbefektetők egymással való acsarkodásától nem lesz jobb, csakis akkor, ha több lesz a vevő, mint az eladó! Úgyhogy venni-venni-venni, ha nem konyhapénzből történik! És ugye senki nem azt tolta be ide, akármilyen szinteken is, ugyeee? Azt pedig mindenkinek a fantáziájára és a képességeire bízom, hogy, mire lát nagyobb esélyét, a 30 forintos szintekre, vagy a 80-90-100-ra...
Ó, de szép öngólt lőttél! XD Jössz nekem személxeskedve azzal a magas lóról, ha már nyereg XD, hogy én biztos jobban tudom, aztán arról szól az üzeneted, hogy Te tudod jobban. XD De gondold/hidd/reméld csak azt, hogy rosszakat álmodnak, meg felriadnak minden éjjel, mert jaj-jaj, de sok embert tönkretettek, na neked ettől szebb/jobb/könnyebb, lelked rajta! ;) És majd rajzold is le mindezt az óvónéninek, szerintem értékelni fogja! ;)
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.