Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Már válaszoltak erre a kérdésre Ön előtt!Köszönjük a kitartó munkáját!Az elmúlt két évben többen hiányolták Önt a fórumon,erre még mindig nem kaptunk választ,hogy merre járt! Köszönettel!
Bármi is lesz, ezt a 3 évet nem adja vissza semmi, a 3 év veszteségét beleértve minden szintet, az anyagin túl is, ezért reális a per, mert így nem lehet ahogy a delta működik 3 éve, nem és nem lehet, lefelezodott az árfolyam, 28rol hét milliárd, egy egyenes, érthető, pozitív, kisbefektetoknek kedvező bejelentésuk nem volt mióta tőzsdére jöttek, ne legyetek már ennyire vakok, az elmúlt 3 évért kell, hogy feleljenek, így nem lehet, szabad tőzsdére jönni, tilos.
És ki veszi?Estleg pár k-t a forintozók.Ha most kéne hogy vegyek,inkább a cerkámat karikára,mint ebbe a bizonytalanságba belevenni.Itt nagy tételt csak emelkedésben lehet eladni-feltéve hogy az eladó sokat szeretne keresni.Ezeken a felhúzásokon már csak röhögök.
A masik dolog ha valamivel nem ertek egyet akkor nem nyuglodni kell hanem kiszallni onnan es atmenni masik reszvenybe.Erdekes amikor a reszvenyek speki rallit tartanak es tobbszoroznek akkor senki sem akarja beperelni az adott ceget.Az normalis dolog.Ugy is irhatnam,hogy alap.Tozsden nem igy mennek a dolog.Sajnos.Bar en maradi vagyok,igy varom a csodat ami vagy eljon vagy nem.Szellel szembe nem jo pisalni.A masik dolog meg,hogy nem fogom perbe fogni azt a ceget amiben erdekelt vagyok.Egyszerubb dolog megnyomni a sell gombot es a problema azonnal megoldhato.Tozsdei cegnel bebizonyitani a szandekos karokozast eleg lehetetlen kuldetes.Szerintem nem veletlenul rohadunk itt ezen az arfolyamon.Minden cirkusz az uj reszvenyek bevezetesevel kapcsolatos.En meg mindig varom azt a titokzatos valakit aki atveszi ezt az egesz kocerajt.Mindenki azt csinal amit akar.Maganugy.
Bizonyitani semmit sem fognak tudni.Hogy a cegek a tozsden hangzatos terveket kurtolnek vilagga az nem ujdonsag.Ami megvalosul vagy nem.Lasd Opus.Kulfoldi terjeszkedes es kulfoldi tozsde.Ez a ceg eleg erdekes dolgokon ment at a csodkozeli allapottol ezidaig.Na ott voltak igazan erdekes dolgok.A 8 tagu csapat tobbre menne ha elkezdene reszvenyeket vasarolni ezen az arfolyamon.A masik dolog,hogy egy speki reszvenyben akartak hirtelen nagyot szakitani.Ez egy ilyen szakma.Valoszinu akkor nem ilyen tipusu reszvenybe kellett volna beszallni,hanem blue chipekbe.Az ures cegbe nem eppen a Deltat vartuk.Valami komolyabb ceget vartunk.Kaptunk egy kis garazsceget.Az utobbi idok balfaszkodasai az O saruk,de uj palyan mozognak.A 7 es a 28 milliardos dolog ami foghato,de az is le lett zsirozva a bettel.Hogy kiskapukat hasznalt a ceg,az nem tema szep kis hazankban.Hany melos van minimalberen bejelentve a munkahelyen,mig a kulonbozet meg megy zsebbe.Aki nem birja a vadvizi evezest az vegyen allamkotvenyt.A 8-ak ott kovettek el a hibat,hogy beszalltak a Deltaba.Speki reszvenyben az igazsag bajnokat jatszani az eleg nehez terep.Hajra.Sok sikert nekik.
No urak szevasztok 😁 Multheten azt mondtam befejeztem a forumozast de a mai dolog mellett nem tudok elmenni szo nélkül. Azt hiszitek hogy ez az egyedüli kis csapat akinek elege lett? Fogalmunk sincs mennyi ilyen van. Tavaly valamikor egy csoportba beker ültem ahol szinten ez volt a tema, sőt tovabb megyek, sokkal komolyabb szinten volt tema sokkal komolyabb hivatalos szervezetet akartak. Es azoknak kozuk nem volt ezekhez. Olyan tagokkal akik mai napig aktívak a fórumon es olyanokkal is akil nem aktívak évek óta,de van papperjuk! Sőt kozgyulesre is jarnak! En kihatraltam belole mert idom nem engedte. Nem tudom hol tart most ez a része pl naluk. Ezzel csak azt alartam mondani hogy borzalom sok embernek kinyilt a szeme mar tavaly es tele a pohar es ki ki a modjan szeretne ezt lejatsznai mostmar. Nem hinnwm hogy oket kellenne tamadni egy ilyen döntés miatt. Sracok akik akkor benne voltatok remelem nem haragszotok hogy ezt beirtam korvanalakban. Szia uram bre gargalizálása erdekel? 😂
Jó pár dologgal kapcsolatosan igazad van, még ha egy kicsit durván is fogalmaztál. Ezzel az erővel a Béten lévő cégek 80%-át fel lehetne jelenteni, illetve kártérítési pert indítani ellenük. A covid okozta bizonytalanság is sokat rontott az árfolyamon. Dióslaki sem ért el semmit, csak hátráltatta a folyamatokat. Úgy tűnik végre a helyükre kerülnek a kirakós elemei, elkezdtek dőlni a megrendelések, nyakunkon a választások, muszáj történnie pozitív dolgoknak a következő hónapokban. Úgy látom a fórumbeírások alapján, hogy kevesen tartják ezt jó ötletnek. Minden egyes újabb jogi eljárás és procedúra hátráltató tényezőként hathat a részvényre. Én már kivárnám ezt a pár hónapot!
Számomra nagyon pozitív alakuláson megy át a cég, sajnos ez hosszabb folyamat volt eddig. DE már lezárult ez a szakasz. Jönnek a megrendelések! Remélem ez a pozitvfolyamat folytatódik! A múlton keseregni meg kár, most már késő is! Előre kellene nézni.
Az ügyvédek minket nem akarnak lehúzni ahogy írod. Jelképes összegért vállalták. /egyik családtag/ Nem a 210 forint fáj, hanem az amit elkövettek ez idő alatt, és az, hogy az árfolyamot hova tették Szándékosan. Ezt lesz nehezebb bizonyítani egyedül. Ha te jártas vagy a jogi részben akkor nem írnál ekkora butaságot amiket írtál az előbb. Ártani fog a cégnek azt mondod? Hány száz milliót fizettek már ki büntetésre amikor benfentes kereskedést és egyéb finomságokat csináltak? 200 - 400 milliót? Az rendben volt? Ők hány embernek ártottak? Azt kinek a zsebéből fizették ki? Nem vetted még észre hogy a cégnek a saját ellensége ők saját maguk? Nem vetted észre egész idő alatt? Azt írod hogy te majd perelsz minket. Viccnek is rossz hogy te azt perelnéd aki jogi úton szeretné bizonyítani azt, hogy több száz milliós kár érte. Vastag bőr van az orcádon perrel fenyegetni azokat akik a károsultak valójában. Neked tudod kit kellenne perelned? - őket! Nem azt akinek ők kárt okoztak és szeretnék hivatalosan ezt bizonyítani! Majd amikor tíz milliós mínuszba leszel és átlátod az elmúlt időszakot akkor térjünk erre vissza, hogy mi lesz a véleményed. A probléma azzal van, hogy itt a fórumon a mai napig vagy szándékosan vagy nem szándékosan de nem akarják beismerni felismerni azt ami volt és van. Korrektül próbáltam megosztani azt ami van, hátha van olyan aki szeretne csatlakozni. Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést. A január közepe pedig nem véletlenszerű időpont. És ez a mondat a lényeg. Köszönöm!
Dióslaki urat sem perelte senki mert megakasztotta a folyamatokat. Azert ez is milyen erdekes, hogy valahogy mostmar nem kell a kisbefektetok erdekeit kepviselni. Hova lett?? Sehova? Mar minden szep es jo…
Engedj meg egy megjegyzést: a megrendelések dögivel érkeznek a nagytestvér Opusba is, az árfolyam meg lefele kúszik. Valaki biztosan ott is profitál a megrendelések hasznából, de azok nem a befektetők, mert más csatornákon keresztül zajlik a haszon kitalicskázása. Valószínűleg itt is ez a helyzet - rajtunk kívül itt sem érdekel senkit az árfolyam. Spekák időnként ráugranak, felrántják, és ennyi. Az MNB szintén tesz arra, hogy betöltse a piacfelügyeleti szerepét. Más eszköz nem nagyon marad a kisbüfik kezében, mint a szervezkedés. Abban viszont teljesen igazad van, hogy valószínűleg az összefogással sem érhető el semmilyen pozitív eredmény, csak egy jelentős ügyvédi költség, ami tovább terheli az összefogásban részt vevőket.
A ceg az rendeződni látszik. De ezt láttuk korábban is mikor elhittúk a 210es apportot. Az árfolyam pedig 63 forint. Jelen pillanatban az árfolyam egy egyedüli hiteles fokmérő.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.