Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Esetleg szökési rés nem lehet? Nagyon nem könnyű, add el, ne add el. Lesz- e réstöltés, azt, ha mégsem papír nélkül a tejesgazt eszed a bélszín helyett.
"Bezsebelt egy újabb nyertes pályázatot a Digitális Kormányzati Ügynökség kiírásából a Delta Technologies" ....csak óvatosan srácok...keretszerződés és kb. másik 30 cég is "bezsebelte"....ha arányosítom akkor kb. 6 mrd-re jön ki /cég avagy kb. 20mrd /konzorcium...mindezt 2-3 év alatt.....
persze, az esély meg van rá, rábát nem követtem, felesleges volt ott hagyni a rést azt belátom én is, de ugye direkt is csinálhatták h minél többen adják ezeken a szinteken h jaj ott a rés, ezért nehéz a tőzsde, ráadásul deltában is agyon van baszva a bizalom, a tréderi önbizalom, nyilván nem lesz könnyű, 54-ről nem is lehet az, nem is tud az lenni. Neked is nagyon sok sikert, vigyázz magadra :)
gondolj a Rába esetére... ezért utálom a réseket, pláne ha nagy is... az ilyeneket legtöbbször nem követi újabb rés és még újabb, hanem egy egyszeri komoly felhúzás, majd csorgatás oldalazás, de érdemi up már nem folytatódik... nem mondom, hogy itt is ez lesz, csak annyit, hogy ez az esély is megvan, sok szerencsét !
szeretettel üdvözöllek Accept, régi idők mollosai ha találkoznak az est-delta topikban, már hihetetlen és önmagában örömteli :) remélem jól vagy, kösz az infót én több okból sem szeretnék ott venni, bízom bent h itt nem számítanak a rések, de te TA alapján ezt nyilván másképp látod, aztán majd valami lesz, igazából engem megbénított a 2017-tól tartó folyamat a béten, minden megváltozott és lesek ki a fejemből, ha esik, ha emelkedik, egyetlen esélyem maradt ha eléri valaha a céláramat, amit folyamatosan újraértékelek, először 200 felett, aztán folyamatosan, addig csak lesek, már nem jelent semmit a tőzsde, ezt el akarom adni minél jobban, ezért mindent megteszek, nem sajnálva időt, energiát, aztán kész, vége, soha többet tőzsde, részemről ennyi.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.