A programozók rá szoktak nézni, vissza is lejeznek és javítják, ha valami rosszul működik.
Hát a designerek már érdekesebb kérdés, visszajelzést nem nagyon találhatunk, de a megváltozott fejlécszín arra utal, hogy néha beleolvasnak a topic-ba, vagy valaki tudatja velük a helyzetet...
Remélem tovább javul a helyzet a kezdet elég ígéretesnek bizonyult.
Ne is mondd!>:))) Nagyon nem bírok magammal...:))) Már beszóltam egy profnak is... mondjuk jól fogadta... de nyílván nincs mindenki ennyire vicces kedvében...>:)))
Az ötletedhez annyit tennék, hozzá, hogy a felső fejlécnél háttérszínnek a "BEÁLLÍTÁS KEZDŐLAPNAK" megnevezésű gomb háttérszíne megfelelő választás lenne, úgyis szerepel már több helyen az oldalon + megy a többi színhez, de különbözik azoktól tehát figyelemfelkeltő (de ha már narancssárga akkor legalább az "ELŐFIZETÉS" gomb narancsos-pirossas árnyalata lenne, az egy szép szín).
Amit írtál az elhelyezéssel kapcsolatban egyetértek.
A szürke átmenetes háttér százszor jobb mint ami előtte volt, bár tényleg végződhetne egy kicsit sötétebb színben az átmenet, amúgy teljesen rendben van.
Tényleg jobb lett a fejléc, eltünt a minta.
Viszont az alsó menünél "árfolyam, grafinkonrajzoló,... " szürke háttere, evvel a szürke átmenttel és fehér betűkkel megint nem szerencsés.
A narancssárga(-piros) felső sor továbbra sem illik az oldalhoz. Furán hat az is, hogy a fejléc felső része a lap szélén kezdődik az alsó része pedig beljebb. A felső menüben is igaz, hogy a mintás háttér elcseszi a betűk konturját. (Evvel én is szívtam már, tapasztalatból mondom, hogy betűnél nem szerncsés a pontozott csíkozott háttér )
Ötlet: ha már az alsó sor szürke, a Portfolió.hu háttere mintás szürke (itt jól mutat), akkor miért nem valami szürkés megoldással próbálkoztok a felső menüben is? (Gondolom a figyelem felkeltés miatt narancsos, de akkor sem az igazi)
Hát... ma sem vagyok semmivel se beljebb a számomra igazán fontos dolgokban... szóval nem hinném. De talán majd egyszer... egy messzi-messzi galaxisban... :)))
Oh... bocsi, ezt nem tudtam... azért írtam feltételesen. Nem zavar, mert még mindig csak én tudom a jelszavam (ugye?), csak eddig nyílván nem tűnt fel. Köszi a gyors reakciót!:) Szép estét... vagy inkább jó munkát (?)!
Sziasztok... Az impresszum-adatvédelem fül eltakarja az utolsó hozzászólások végét, és lehet ez eddig is így volt (csak nem variáltam), de most kis és nagy betűsen is betudok lépni...
Üdv.:csokasy
Ui.: Hála a Tervező(k)nek...:)
lehet sort kihagyni, nem kell pontozgatni. ha minden igaz, a link kerdes is meg van oldva: link
a bongeszosavbol be kell masolni az url-t, es azt atalakitja. fontos, hogy space vagy enter kovesse a cimet.
Szavazás az új dizájnról + ötletek