https://www.netflix.com/title/81424332?s=a&trkid=13747225&t=cp&clip=81620637 Ilyet mi tudnánk csinálni a Bèten èn igaz ma bedöntöttem gopd rèszvènyt de lehetne Magyarországon a BÉT en egy ilyen fillèrbaszó részvénnyel meg tenni. Mèg 4 forint nem a világ mit veszel ma èrte semmit valaki cigit vesz sört többèrt akkor miért ne venne rèszvènyt ès csak egyet.
Törölt felhasználó2023. 01. 11. 14:48
úgy látom máre már kötés se lesz ennyi volt a cserépedényünk megoldotta neki a 4 tetszik..
én azt is eltudom képzelni, hogy uygan az akinek teljesen jo volna a 4 ft elkezdi sávosan betennia vételeit 3,9 3,8 stb szerintem biztos hogy képes valaki egy fillérrel alacsonyabbat irni be..
Ez a BÉT itt bármi lehetséges csak fogd meg a 🍺 öm. Nem hiszem èn sem hogy ez a papír 100 forint alatt fog maradni. De majd mèg a hónapban de ha más nem februárban mèg vagy 300-400 k akarok venni.
De itt fel is lehet hívni ha a BÉTtel akarasz valamit. De most dolgoznak hogy valakimegvegye a godp részvényem úgyhogy nezavard őket amíg nem adták el.
Az egydarab godp részvényem eladása jobban izgatja őket: @ersteinvestment.hu> ezt írta (időpont: 2023. jan. 11., Sze 13:13):Tisztelt becses nevem!A BÉT megkeresett minket egy megbízásával kapcsolatban. GOPD részvénybe beállt 1 db eladási megbízással piaci áron, ami 60 %-os elmozdulást okozna a papírban. Emiatt extended volatilitási szakaszba került a papír.A Tőzsde amiatt keresett meg minket, hogy vegyük fel a kapcsolatot a megbízás rögzítőjével, hogy szándékosan helyezte-e el a megbízást, vagy esetleg elütés/hiba következménye.A kérdésem, hogy szeretné megtartani a megbízást vagy törölné.Köszönöm! Skh JuditÜzletkötő/Execution Center vezetőÉrtékpapír és derivatív kereskedés/Execution Center
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint