Fel nem derített civilizálatlan őserdei törzseknek nincs olyan erős hallucinogénjuk, amit a miszter napjában többször tol! Nem egy bagatel rush cucc az egyszer fix! :D
sziasztok én most regisztráltam. a privátbankár cikkére szeretnék irni valamit. szeretném mindenkinek elmondani akár van rv akár nincs nekik,hogy andy vajna nem mészáros.nagy különbség van a kettő között.AV-nek nem orbán volt a fönöke!van hosszú multja ami bizonyítja hogy jo üzletember és biztonságban van mellette a befektető!én ezért választottam az estet nem azért mert egy mészáros klont látam benne.Felháborító aki ezt gondolja.ilyen kamu cégekkel emlitik együtt mint plotinus meg kpack...dühítő!A privátbankosoknak ezuton üzenem és mindenkinek aki ekkora bu....kó,hogy andy vajna nem a kormány strómanja volt szegény...ugyhogy tartom és veszem.Andy Vajna egy komoly ember és az alapján döntöttem.Sajnos meghalt de azt gondolom hogy at estmedia vezetőrége is igy gondolkozik!!!Mégegyszer a priviknek Andy Vajna nem mészáros volt!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A