Nem 1 szektabarat ez a ralli.Basszak mar meg a kecsket.Kibaszottul varom mar az ev veget.Hatha uj ev uj remenyek szlogen bejon.Ha most penteken adja el akkor az 28.-an penteken a szamlan van.Meg 2 nap tuti hatravan a remalombol.
Én meg az egy évvel korábbi papírjaimat! Na ki jár jobban?! ;)
Törölt felhasználó2018. 12. 19. 13:53
Próbáljatok pozitívan hozzáállni az eséshez.Aki szeretne kapni,az most garantáltan kap. :) Csak be kell állni a könyvbe,és azonnal érkezik dézsából öntve a papír. :) Addig kell venni amíg lehet,nehogy egyszer csak elapadjon a forrás! :)
Nesze nekunk miku ralli.Azt gondoltam a 130 szep evvegi zaro lenne.Sajnos ontopajti maskepp gondolta.Neki mindenkepp el kell adni tobb millio db-ot ,biztos nincs mar sok hatra neki.Kell neki a penz, de azonnal.
Ember, 11,5 milliárdot érünk!!! Két lehetőséget látok: 1, sikersztori lesz 2, DOTCOM-nál is nagyobb lufik vagyunk Szerinted???? :))))) Úgy emlékszem tavaly decemberre!!! Álltam sorban gyrosért és írtad, hogy a kapitalizációja a cégnek majdnem 3 milliárd és ekkora lufi, úristen.... ekkor az árfolyam 5x forint volt.....
8 honapja esik az nem dedo szerintem.Allandoan vissza volt tartva az arfolyam meg tobb szaz milliardos hirekre is.Mashol olyankor 1 hetig felso limit lenne.Ott meg esett.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A