KARPOT vagy HUMAN ??Az elobbirol a KARPOT-HUMAN csere a pletyka, az utobbirol az, hogy az APV Rt. megegyezett a TEVA-val az eladasi arrol... Namost az nyilvanvalo, hogy a ketto kozul csak az egyik johet ossze, kivancsi vagyok melyik. (-:
A múlt hétre igért robbanásod menetrendszerűen elmaradt.A jegyek a váltás helyén visszaválthatók :(
Törölt felhasználó2000. 03. 05. 23:47
Honlapom ismét friss, ottolvashatsz a következő papírokról: HUMÁN, KPJEGY, HUMET, PFLAX, na meg a piacról
Törölt felhasználó2000. 03. 05. 23:11
Brumi!De pl. kibocsátáskor a Synergon is egyértelműen ebbe a kategóriába volt sorolható, aztán az mégse jött be. Egyébként igazad van, talán csak a Matáv a magar piacon. (Illetve talán még a Graphisoft) Ebből is láthatod, más taktikát (is) kell alkalmaznom, hogy legyen nyereség.
Kedves Cherokee!A MiZo-t én több mint kockázatosnak tartom, két lehetőség van:1. Felszámoláskor a részvényeseknek szinte biztos, hogy nem marad semmi.2. Megmentik a céget, de attól még nem lesz nyereséges. Ebben az esetben a túlélés csak akkor tűnik niztosítottnak, ha egy szakmai befektető megvásárolja a többséget. Ez lehet a mostani holland, vagy valamelyik itthon már jelen lévő multi. A kis közkézhányad miatt a papírt tuti, hogy kivezetik majd a tőzsdéről. Eddig három nyilvános tejipari társaság volt (Parmalat, Veszprémtej, Hajdútej), mindegyiket zárttá alakították (lehet, hogy a Szabolcstejet kihagytam).Szóval lutri a dolog, a pakliban már erősen benne van, hogy a felszámolótól veszik majd meg a működő részeket. A MiZo részvények reális értékét így a jelenlegi helyzetben még csak közelítőleg se lehet megmondani, ha nagyon durva becslést adnánk, akkor én a nullához közelítenék. :)
Tőzsdeklub