GoPro 6,400 db tartva, kivárom a következő bolondok rallyját, de félek, hogy a gyorsjelentésre újra esni fog, cannabisban sem szabad kivárni, ott hightide-ot eladtam, Organigram maradt.
Oil daily Feltehetoen egy wave(2) vagy (4) korrekcioban van, (70/30) egyelore nem tudhato, hogy melyikben. Ennel jobb arakon lehet majd olajat venni; az olajtermelok viszont egyre biztosabban szamithatnak 90$ koruli Q2 atlagarra, es ennek megfeleloen az atarazasuk magasabbra folytatodik. , https://imgur.com/a/jjIYDol
NDX es DOW daytrade Mostanra vegre sikerult a penteki csucs, 25202 fole kitorni. EGyelore nem latom kesznek a rallyt, tovabbi emelkedes a varakozas. . A DOW joval gyengebb mint NDX vagy SPX. Ott az a sejtes, hogy a wave(iv) eppen negyedoraja lett kesz, es nem kis kesessel most probal a penteki csucs fole emelkedni.
Ez némely befektetésemnél nekem is kellemetlen, de úgy látom, hogy az új kormány erősebb forintban érdekelt, persze még nem látjuk mi lesz, de a csúszóleértékelésnek valszeg vége. (E nélkül azért kíváncsi leszek hogyan stabilizálják a gazdaságot...)
PLTR egy kb. 6 Mrd$/ev arbevetelu ceg, amelynek profit rataja kozel 50%, tehat igen magas, nettoban 3Mrd$ koruli osszeg, raadasul egy jo 30% novekedes mellett, PE=30 szorzora erdemes lehet. A PLTR mai kapitalizacioja 130$ arfolyamnal, (2.4Mrd db reszveny) 300Mrd$. Tehat, nem kicsit van tulertekelve. A longterm kilatas lehet biztato; most szerintem nem invesztalhato.
Sziasztok, PLTR-t szerintetek ezen a szinten venni mennyire okos ötlet? Trump postolt 2 napja róla, hogy milyen jó munkát végeztek, valamint Kató néni is zsákolt 85 k db-ot 2 napja.... Van aki közületek már régóta tartja, emlékszem pár beírásra... Rray
Rám soha ne halgassatok tolvajpapíros felmenetben, mert mindig azt hiszem nem lesz leming vonulás, de újra és újra találnak balekokat. 4IG rallyt tudták manipulálni, ehhez a FIDESZ bukáshoz Dareiosz píze kellene betámasztáshoz, most büntetőjogi értelemben is "cash is king" az sem számlán, trezorban hanem elrejtve. A Waterloo már nyitóban meglehet. OLvasd vissza az 5,000 csúcs napi beírásokat, eleve közpénz lenyúlásos projektbe betársulás ha 4IG részvényed van, ez még tetézve egymás átbaxásával is, dupla undor.
A tálibokat 20 év alatt sem sikerült legyőzni. Irán is tele van hegyekkel és az azok alatti bunkerekkel. A gerilla csoportok évekig szórhatják a szorost, ha kedvük tartja. Lásd még: jemeni lázadók.
=Olajlong? Azt hiszem egy kiados bombazas kisereteben el fognak nehany irani hajot. Ezzel penzugyi nyomas ala helyezik Irant. Kina erdeke is a szoros megnyitasa lesz. Fontos lepes volt, hogy 2 rombolo mar atkelt a szoroson a hetvegen. Szerintem ezzel benutattak, hogy be tudnak menni, ha akarnak. Valamiert nem lettek megtamadva. Tovabbra sem szamitok 3-4 tovabbi hetnel hosszabb konfliktusra. Iran kemenykedik, nincs mas kartyaja. Ha egyserre tobb orszag tobb iranybol es belulrol is tamadjak, nem tudnak sokaig kitartani. Ami egyelore a tovabbi targyalasokra tartja fenn az eselyt, hogy a pakisztaniak katonakat kuldtek valamelyik repterre. Iran korul fogy a levego
A Carnival nem hedge-eli az olajat, ha jol emlekszem. Bar azt nem tudom, hogy menyi kompenzaciot ker be utolag magas olajarnal a vendegektol. Errol van valakinek friss info?
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.