Nagy tisztelőd vagyok, örülök ha ide írsz. Más papírban egyenlőre nincs érdekeltségem ezért nem olvasok más topikot. Engem is zavar az a fajta árfolyam manipuláció ami mögött nincsen tartalom, lásd a tegnap esti kgy kérdésemet felé, legyintéssel elintézte. Vica versa a másik oldalól is előfordul. Nem lesz hír a kgy legalábbis formálisan nem. Emiatt aki most "kezdőként" bepalizva beszállt majd dobja mert nem tud várni 1-2 hónapot, ez nem jó,nekem sem tetszik. Én sem mindig jól fejezem ki magam, egy-két nap lehiggadás után már nem biztos,hogy úgy kezeltem volna J.K. írását mint az nap. Megértem,hogy sokat nem vagy itt és nem írkálsz, ebben a papírban ameddig nem lesz hír kevés konstruktív levél váltást fogunk látni. Respekt. Ki kapcs.
Olvasd el mit művelt a választások előtt az Opus real fórumon,azért mert eladta. Tipikusan az az ember aki néhány forintért az ................................................................ Nincs válasz. KI-KAPCS !! A fórumozók tudják,ismerik az ilyen ......................
Nem a védelmébe írom de Sokan vagyunk rég óta ebben a forumban. Marslakó már novemberben is ezt nyomatta. Akik régről olvassák a topikot tudják helyén kezelni. Az újaknak sok lehet, mint ahogy a régieknek az újak közül egy kettő írkáló.
Csak vicceltem nem veszek semmit. Utolsó est bovitesem szabad forintjaimon megtörtént reggel . :) már csak akkor növelnék ha érthetetlen módon nem fel menne tartósan :)
Est Média