Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
"Pl ha Jaszai előzetesben lesz mint Jellinek milliardos kollégája ?" Nettó fake news! Jellineket kedden előállította az ügyészség. Előzetes letartóztatását csak bíróság rendelheti el. Én ilyenről nem hallottam... lemaradtam valamiről?
Pl ha Jaszai előzetesben lesz mint Jellinek milliardos kollégája ? Őt is erinthetetlennek tartották.Képzeld egy ilyen hír mit hozna a részvényarfolyambak .Lenne forgalom is meg pislogás is ez valò igaz 🤣.Változnak az idők .Ki gondolta volna hogy Jellinek ,Orbán imádott milliardos haverja előzetesben lesz hmmm ??
Figyelemfelkeltés valódi tartalom nélkül....... Rizsa csak monologizál egész nap. Nehogy azt higgye bárki, hogy a mi érdekünkben cselekszik. És ahhoz ért, hogy kollégájával együtt mindenkit kitiltson, aki más véleményen van......... Szólni kéne neki, Vége van, kicsi!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...